29 / 04 / 2024

Torba Yasa başvurusu 1 Aralıkta sona erecek mi

Torba Yasa başvurusu 1 Aralıkta sona erecek mi

Pendik Belediyesi'nde Torba Yasa ile emlak ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırma için 20 masa kurdu. 1 Aralık'ta son bulacak başvurular ayrıca posta yolu ile de alınabiliyor.

2. Torba Yasa Geliyor: EYT, 500 Prim ve Bağ-Kur Affı Müjdesi mi?

Kabul edilen 31 Maddelik Torba Yasası’nın ardından 2. torba yasa için 9 madde imzalanıyor. Birçok konuyu içeren bu yasalar yeni düzenlemelerle vatandaşlar için hazırlanıyor. Gündemde olan konulardan olan EYT staj-çıraklık, 500 prim ve Bağ-Kur affı yer alıyor. İşte 31 Maddelik Torba Yasası detayları…

Kamu müteahhitlerinden torba yasa açıklaması! Müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, kamu müteahhitlerinin sorunlarının, TBMM’nin gündeminde olan torba yasa çerçevesinde değerlendirilmesini talep etti. İşte müteahhitlerin talepleri...

KYK borçları, maske cezaları, kredi kartı borçları… Borçlar tek tek silinecek! Torba Yasa artık Meclis’te

Milyonlarca insanı kapsayacak olan torba yasa için sayılı günler kaldı. Torba yasa, KYK borçlarını, maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları, kredi kartı borçları gibi konuları ele alırken detaylar ise tek tek belli olmaya başladı… İşte detaylar…

AK Parti sundu! İşte ekonomik düzenlemeler içeren torba yasa teklifi!

AK Parti, ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasa tasarısını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sundu.

Torba yasa ile kaçak yapılara bağlanacak 3 abonelik!

Torba yasa ile kaçak yapılara, dönüşüm ve yenileme uygulamalarına muvafakat verilmesi şartıyla bazı aboneliklerin geçici süreyle izin veriliyor. İşte Torba yasa ile kaçak yapılara bağlanacak 3 abonelik..

Torba Yasa 2016 tam metni!

Hükümetin seçim vaatleri kapsamında hazırlanan yeni torba yasa çeşitli alanlarda yeni düzenlemeleri kapsıyor. Bu yasa ile ruhsatsı olmayan yapılara elektrik bağlanması öngörülüyor. İşte Torba Yasa 2016 tam metni..

Torba Yasa Resmi Gazete'de yayımlandı!

Milli Eğitim Bakanlığına 47 bin öğretmen kadrosu ihdas edildi. Düzenlemenin yer aldığı "Torba Yasa" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Torba Yasa onaylandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyunda ''torba yasa'' olarak bilinen 6637 sayılı "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı.

TOKİ Kahramanmaraş Serintepe'de 1 adet konut başvurusu 8 Nisan'da başlıyor!

Kahramanmaraş Serintepe'de 1 adet konut başvurusu 8 Nisan'da başlıyor. Daire fiyatı 165 bin 129 TL olarak belirlenen projede yüzde 25 peşinatta 120 aya varan vade yapılıyor.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut başvurusu 8 Nisan'da başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut başvurusu 8 Nisan'da başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatı 118 bin 533 TL olarak belirlendi.

Torba yasa yasalaştı mı?

Torba Yasası'nın birçok alanda düzenleme yapılmasını öngürüyor. Yasa esaslarına göre, ev almak isteyenlere devlet yardım yapacak. Peki, 2015 Torba yasa yasalaştı mı? İşte yanıtı...

Torba Yasa'da neler var?

Birçok alanda yasal düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'nın 12 maddesi kabul edilerek, 28. maddeye gelindi. Peki, 2015 Torba Yasa'da neler var? İşte Torba Yasa'da kabul edilen esaslar...

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura başvurusu!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura başvurusu kapsamında 5 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan projede daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Torba Yasa başvurusu 1 Aralıkta sona erecek mi Haberi

Torba Yasa başvurusu 1 Aralıkta sona erecek mi

Torba Yasa olarak bilinen 6552 Sayılı Yasa’dan faydalanmak amacıyla Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuran vatandaşlar,  belediyeye ait ödenmemiş emlak, çevre ve temizlik vergi borçlarını yeniden yapılandırıyor. 1 Aralık’ta sona erecek başvurular için aynı anda 20 masa hizmet veriyor. 


Vadesi 30 Nisan 2014 tarihinden önce olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, 6552 Sayılı Yasa kapsamında yeniden yapılandırılıyor.Pendikli vatandaşlar kimlikleriyle şahsen veya resmi vekili aracılığı ile Pendik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ndeki matbuu formu doldurarak gerek peşin ödeme, gerekse 18–36 aya kadar taksitlendirme seçeneği ile yapılandırmaya başvurabiliyor. Başvurular ayrıca posta yolu ile de alınabiliyor.  Zamanında vergilerini ödeyemeyenleri oldukça rahatlatan uygulamaya vatandaşların ilgisi yoğun. Her gün onlarca kişinin başvurduğu  Mali Hizmetler Müdürlüğü, sıra beklenmemesi için aynı...