07 / 05 / 2024

Torbalı Alfemo

Torbalı Alfemo

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

İzmir'de ev fiyatları en çok TorbalI'da arttı!

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmiyor. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 17’yi bulurken, bu rakam İzmir’de yüzde 11’de kaldı. Torbalı ise yüzde 30’luk artışla hem Türkiye hem de İzmir ortalamasını geride bıraktı.

İzmir İzban hattı Torbalı'dan Selçuk'a kadar uzayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında gerçekleştirilen toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN hattının Torbalı'dan sonra Selçuk'a kadar uzatılması için yapım çalışmalarına başlandı.

Torbalı'ya SGK binası yapılacak!

Torbalı'da 962 metrekarelik alanda Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ait 4 katlı modem bir hizmet binası yapılacak. İlçede modern bir SGK binası için ihaleye çıkılacak.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Torbalı Belediyesi 4 okul inşaatı için ihaleye çıkıyor!

Torbalı'da belediyenin arsasını bağışladığı 4 okulun inşaatı için ihaleye çıkıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, sanayileşmeyle birlikte hızlı göçün yaşandığı ilçede eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla harekete geçtiklerini belirtti..

Torbalı Bahçeşehir Koleji 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Torbalı kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul olmak üzere toplam 48 dersliğiyle 1000 Öğrenci kapasitesine sahip olacak. Kampüsün tamamı iki yıl içinde tamamen bitmiş olacak...

Torbalı'nın 24 yıllık su sorunu altyapı çalışmalarıyla çözüldü!

Torbalı-Bayındır karayolu üzerindeki Taşkesik mahallesinde 24 yıldır meydana gelen su baskınları, altyapı çalışmalarıyla giderildi. Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sel baskınlarının yaşandığı alana 600 mm çapında su boruları döşedi.

Alfemo Metropol Style Mega Giyinme Odalı Gardırop'unu tanıttı!

Alfemo’dan size özel bir giyinme odası. Metropol Style Mega Giyinme Odalı Gardırop ile artık yatak odanızda ayrı bir giyinme alanınız olacak..

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunu çözecek!

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti

Alfemo Mısır'da 6 yeni mağazaya ulaşacak!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 3 mağazası bulunan mobilya şirketi Alfemo, 2015 yılı sonuna kadar açılacak.3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı.

İzmir Torbalı OSB'nde 43 fabrika kuruluyor!

İzmir'in en önemli yatırım bölgelerinden birisi olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde, altyapı yatırımlarının ardından fabrikalar yükselmeye başladı. Son bir ayda altı firmanın temeli atılırken bunlardan sonuncusu IMS Plastik oldu.

Torbalı Alfemo Haberi

Torbalı Alfemo

İzmir'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo şirketine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri kayyum olarak atandı.


İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında savcılığın talebi üzerine İzmir Sulh Ceza Hakimliği, Alfemo AŞ'ye 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 13. ve 19. maddeleri ve CMK'nın 133. maddesi uyarınca kayyum tayin edilmesine karar verdi.


Hakimliğin kararıyla Alfemo şirketine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri kayyum olarak atandı.


1 DOLAR ÇIKTI


Kayyum atanması kararının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri önceki gün Alfemo'nun Torbalı'daki fabrikasına giderek incelemelerde bulundu, bazı evraklara el koydu.


Muhasebe defterinin arasından 1 dolarlık banknot çıkması üzerine muhasebe müdürü gözaltına...