06 / 05 / 2024

Torbalı asfalt ve oyun parkı düzenleme çalışmaları

Torbalı asfalt ve oyun parkı düzenleme çalışmaları

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede asfalt çalışması ve oyun parkı düzenlemesi yapıldı.Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığını ve 25 oyun parkının yenilendiğini söyledi.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'ta Oğuz Bayar tarafından kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dezember Yapı Malzemeleri Yol Asfalt ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dezember Yapı Malzemeleri Yol Asfalt ve Hafriyat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Şirin tarafından kuruldu. 

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Dursun Çiçek tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattı beton, asfalt ve parke ile kaplanıyor.

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

İzmir'de en çok arsa ve arazi yatırımı Torbalı'da yapıldı!

İstanbul - İzmir otoyol projesi yatırımcıların rotasını İzmir'e çevirmesine neden oldu. İzmir'de en çok arsa ve arazi yatırımı Torbalı'da yapıldı.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Yolfen Grup İnşaat Asfalt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yolfen Grup İnşaat Asfalt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yüksel Güneş tarafından 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Torbalı asfalt ve oyun parkı düzenleme çalışmaları Haberi

Torbalı asfalt ve oyun parkı düzenleme çalışmaları

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede asfalt çalışması ve oyun parkı düzenlemesi yapıldı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Fen İşleri ekiplerince ilçede 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığını ve 25 oyun parkının yenilendiğini söyledi.


Çalışmaların yapıldığı yerde incelemelerde bulunan Görmez, "Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacaktır"...