08 / 05 / 2024

Torbalı Belediyesi Başkanlığı

Torbalı Belediyesi Başkanlığı

Torbalı Belediyesi Başkanlığı; Tepeköy Mahallesi'nde akaryakıt ve lpg tesisi projesinin 15 yıl süreyle işletilmesini ihaleye çıkarıyor

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak!

Diyarbakır Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak. Mimar kadrosunu başvurmak isteyen adaylar 28 Şubat-4 Mart 2019 tarihleri arasında Kulp Belediyesi'ne istenilen belgeleri teslim etmesi gerekiyor...

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Torbalı Belediyesi'nden 23.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

İzmir Torbalı'da 22 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

İzmir Torbalı'da 3.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı, Ayrancılar'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Şubat'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 793 bin 990 TL olarak belirlendi.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Torbalı Belediyesi Başkanlığı Haberi

Torbalı Belediyesi Başkanlığı

Torbalı Belediyesi Başkanlığı; Tepeköy Mahallesi'nde akaryakıt ve lpg tesisi projesinin 15 yıl süreyle işletilmesini ihaleye çıkarıyor. İhale 26 Mart Salı günü düzenlenecek. Toplam bedeli ise 2 milyon 430 bin TL olarak belirlendi. 


İhale dosyası için