05 / 05 / 2024

Torbalı çekim merkezi

Torbalı çekim merkezi

Torbalı Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında yapımına başlanan meydanlar serisin 3'üncüsünün temeli Ayrancılar Mahallesi'nde atıldı.

Küresel finans merkezinin çekim merkezi olacak projede geri sayım! İstanbul Finans Merkezi nisan ayında açılıyor

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde halen inşaat çalışmaları süren İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindiği belirtiliyor. 75 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen merkezin, nisan ayında açılması bekleniyor.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

İzmir Kemeraltı-Agora-Kadifekale çekim merkezi olacak!

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu, sivil toplum ve özel sektörden toplam 123 ortağa sahip olan Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş., 252 hektarlık Kemeraltı-Agora-Kadifekale bölgesinin "çekim merkezi" haline getirilmesi için çalışmalara başladı.

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Torbalı çekim merkezi haline geliyor!

Torbalı Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında yapımına başlanan meydanlar serisin 3'üncüsünün temeli Ayrancılar Mahallesi'nde atıldı.

Silivri, Tarihi Kaleiçi Projesi'yle çekim merkezi olacak!

Fatih Mahallesi Yarbaşı ve Yoğurtçu Sokak’ta devam eden imalat çalışmalarını inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çalışmalar tamamlandığında Fatih Mahallesi’nin birçok ilçeye örnek olacak bir çekim merkezi olacağını söyledi.

Antalya vizyon projelerle çekim merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi, Doğu Garajı, Balbey, Cumhuriyet Meydanı, Yat Limanı projeleri ile kent merkezini turistlerin görmeden gitmeyeceği bir çekim merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Naci Ağbal: Türkiye yatırımda çekim merkezi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulu'nda, "Türkiye, bölgesinde tam manasıyla yatırım açısından çekim merkezidir." dedi.

Nabi Cücük: Trakya gayrimenkulde yeni çekim merkezi haline geldi!

Trakya’nın yeni çekim merkezi haline geldiğini belirten Nabi Cücük, “Gayrimenkul her zaman kazandırır. Bölgede şu anda binlerce konut yapılıyor. Yatırımcıların gözü artık burada” dedi.

İzmir Torbalı'daki 80 toki konutu ne zaman satışa çıkacak?

İZBAN hattının açılmasıyla İzmir'in yeni çekim merkezi olan Torbalı ilçesindeki 80 TOKİ konutu, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.

Torbalı Karakuyu'da 100 hektarlık alanın imar sorunu çözülecek!

Girişimcilerin çekim merkezi olmayı başaran Torbalı'da mermer sanayisinin yoğunlaştığı Karakuyu Bölgesi'nde toplam 100 hektarlık alanın imar sorununu çözecek planlama çalışmalarında sona gelindi

Torbalı çekim merkezi Haberi

Torbalı çekim merkezi

155 bin nüfusu ve 55 bin çalışanıyla Torbalı'nın İzmir'in yükünü çeken önemli bir ilçe olduğunu belirten Olgun, "İzmir'in yakaladığı ticari başarının yüzde 50'sini sağlayan bir ilçeyiz. Torbalı'nın son 15 yıldır ciddi bir yatırım atağı var. Dev sanayi kuruluşları da Torbalı'da üretim yapıyor. Bu, vergi ve ihracat rakamlarında rekor kırmamızı sağladı. İhracatta 61 ili geride bıraktık. Vergide Türkiye'de 5. sıradayız. İzmir'deki vergi gelirinin ise yüzde 55'ini biz sağlıyoruz. Türkiye'ye model olacak bir ekonomik yapıya sahibiz" dedi.


Torbalı'da tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çalıştıklarını belirten Olgun, "Bu anlamda tarımsal sanayiyi geliştirecek yatırımlarımız var. Dondurulmuş gıda, tütün ve gıda imalatında önemli işletmelerimiz var. Hayvancılık da öyle. İZBAN, Otoyol gibi ulaşım avantajlarıyla daha da gelişiyor. Bize oda olarak bunları iyi bir şekilde sunma görevi...