03 / 10 / 2024

Torbalı İcradan

Torbalı İcradan

Torbalı 1. İcra Müdürlüğü, İzmir ili Torbalı ilçesi Karakuyu mahallesinde bulunan imalathaneyi 1 milyon 57 bin 756 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacak

İZSU’dan Torbalı’ya 8 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı’nın Türkmenköy, Yoğurtçular, Karaot, Korucuk, Özbey, Yeniköy, Ahmetli ve Sağlık mahallelerindeki içme suyu şebekelerini 8 milyon liralık yatırımla yenileyecek.

Ferhat Karaca: Gayrimenkul yatırımcıları Torbalı'ya akın ediyor!

Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, başta arsa ve tarla olmak üzere her türlü gayrimenkulün alım-satımını gerçekleştirecek. Ferhat Karaca, yatırımcıların Torbalı'ya akın ettiğini söyledi

İzmir Torbalı'da inşaat sektörü hız kesmiyor!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü yazısında İzmir Torbalı'daki yatırımları, projeleri ve inşaat sektörünü anlattı. İzgi, Torbalı TOKİ Konutları'na 15 bin başvuru geldiğini belirtti.

TOKİ Torbalı Konutları'na 15 bin kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) İzmir'de yeni inşa edeceği konut projesi için Torbalı'yı pilot bölge ilan etmesi ilçeyi hareketlendirdi. Çoğunluğu İzmir'den 15 bin kişi konut edinmek istediğini belirtti.

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Torbalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Torbalı'da ilk meydan açıldı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin kişinin yaşadığı Atatürk Mahallesi için tasarlanan meydan, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Torbalı'da konut satışları düştü!

2015 yılında ortalama olarak günde 14, ayda ise 447 evin satıldığı ilçede 2016 yılında büyük düşüş yaşandı. Konut satışında gerileme yaşayan Torbalı'da bu rakam günde 11 ayda ise 357'ye düştü

İzmir Torbalı'da 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı, Torbalı Ayrancılar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 792 bin TL olarak belirlendi.

Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı!

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı. Kılıçlar İnşaat Pancar Mahallesi'nde imar izninin çıkmasıyla birlikte atağa geçerek 7 daire 3 dükkanı bulunan bir bina yapımına başladı.

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

TOKİ Torbalı Konutları'na günde 1500 kişi başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'de inşa edeceği yeni konutlar için Torbalı'yı pilot bölge olarak seçti. İlçede geniş çaplı bir anket çalışması başlatan TOKİ projenin seyrini anket sonucuna göre belirleyecek.

Torbalı İcradan Haberi

Torbalı İcradan
Verilen ilan şöyle;


TORBALI 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA SURETİYLE SATIŞ İLANI

Dosya No: 2012/748 E.

Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, evsafı:

TAPU KAYDI: Taşınmaz; tapuda İzmir ili Torbalı ilçesi Karakuyu mahallesi 2121 parselde arsa olarak kayıtlıdır. Atatürk Mah. Çimen Sok N: 3 Karakuyu Beldesi Torbalı/İZMİR adresindedir.

İMAR DURUMU: Taşınmaz mevzi sanayi alanında kalmakta olup, Emsal: 0.50 yoğun-luktadır.

ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ: Parsel üzerinde ruhsatlı yapılan idari bina ve imalathane bölümü olmak üzere inşa edilen 2200 m2 kapalı alan bulunmaktadır. Bu alanlar beton-arme karkas yapı tarzında imal edilmiş olup üzeri galvaniz saç ile kapatılmıştır, idari bina zemin kat ve normal kat olmak üzere iki katlıdır. Dış cephesi akrilik boyalıdır. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı 2011 yılı yaklaşık yapı maliyetleri tablosuna göre taşınmaz 2. sınıf B grubuna...