02 / 05 / 2024

torbalı imar servisi

torbalı imar servisi

Torbalı Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü’nün çoğu işlemleri artık dijital ortamdan da takip edilebilecek.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

Torbalı'da 104 dönümlük arazinin planları mecliste!

Süper Lig'de bulunan İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 2017'de tahsis edilen 104 dönümlük arazinin nazım imar planı değişikliğine yarın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilecek.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

Torbalı'da imar servisi cebe girdi!

Torbalı Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü’nün çoğu işlemleri artık dijital ortamdan da takip edilebilecek.

Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı!

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı. Kılıçlar İnşaat Pancar Mahallesi'nde imar izninin çıkmasıyla birlikte atağa geçerek 7 daire 3 dükkanı bulunan bir bina yapımına başladı.

Torbalı Karakuyu'da 100 hektarlık alanın imar sorunu çözülecek!

Girişimcilerin çekim merkezi olmayı başaran Torbalı'da mermer sanayisinin yoğunlaştığı Karakuyu Bölgesi'nde toplam 100 hektarlık alanın imar sorununu çözecek planlama çalışmalarında sona gelindi

İzmir Torbalı'ya 400 yeni tesis yapılacak!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Revize edilen imar planı ile 400 yeni fabrikanın yatırımı için potansiyel alan oluşturduk. Bu ilçemizin önünü yatırım alanında açtı" dedi.

Bahçelievler Mazda Servisi yerine katlı otopark yapılacak!

İstanbul Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi, 488 ada, 2 ve 5 parsellerde yer alan Eski Mazda Bayii ve Servisi alanına ilişkin Katlı Otopark Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

İzmir Torbalı'nın imar haritası tamamlandı!

İZMİR'İN hızlı büyüyen ilçesi Torbalı'nın imar röntgeni çekilerek, 56 ayrı paftanın yapılaşma stratejisi, konut, eğitim, sağlık, ulaşım hatları ile iş merkezleri ve sosyal yaşam alanları belirlendi.

Torbalı Ayrancılar Egekent Mevkii'ndeki konutlar için plan tadilatı yapıldı!

Torbalı'da, geçtiğimiz günlerde ilçe belediyesinin yaptığı plan tadilatı ortalığı karıştırdı. Ayrancılar Egekent Mevkii'nde dere yatağında kalan konutlar için yeni ıslah çalışması yapılması ve imar yoğunluğunun arttırılmasına karar verildi.

Torbalı Pancar Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Torbalı ilçesine bağlı Pancar Mahallesi'nde 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 13 Mayıs'ta askıya çıktı. İmar planı 11 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek...

İmar sorunu çözülen Torbalı hedef büyüttü!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar - Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır süren imar sorunu çözülünce, kentin hedeflerini büyüttüğünü söyledi.

Torbalı'ya 500 yeni fabrika yapılacak!

Yazıbaşı, Pancar ve Subaşı'daki imar sorunu çözüldü. Yakında ruhsatlar verilecek. Torbalı'nın fabrika kapasitesi yüzde 70 artacak, işsizlik bitecek ve ödenen vergi iki katına çıkacak.

torbalı imar servisi Haberi

torbalı imar servisi

Torbalı Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü’nün çoğu işlemleri artık dijital ortamdan da takip edilebilecek.

Belediyeciliği teknolojik gelişmelerle harmanlayıp vatandaşa hızlı hizmet sunmak isteyen Torbalı Belediyesi, yenilikleri hayata geçirmeye devam ediyor. Torbalı Belediyesi ve Netcad işbirliği ile başlatılan Kent Bilgi Sistemleri Projesi (KEOS) uygulama safhasına geçti. Proje ile birlikte Torbalı Belediyesi’nin yürürlükte olan tüm imar planları,tescilli kadastro verileri ve numarataj bilgileri tek bir platformda toplanmış oldu. Torbalı’daki vatandaşlar arsalarının imar durumlarını artık cep telefonlarından bile sorgulayabilecek.

İmar durumu internetten sorgulanabilecek

Proje kapsamında vatandaşlar, imar planlarına Torbalı Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.torbali.bel.tr üzerinden erişebilecekler. Siteye giren vatandaşlar “e imar” ve “kent rehberi” alanlarını tıklayıp kendilerine ait bilgileri sisteme girdiklerinde aradıkları veriye ulaşacaklar. Böylelikle vatandaşlar kendi parsellerine ait imar durumunu belediyeye uğramadan Torbalı Belediyesi’nin...