04 / 05 / 2024

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti.

İzmir Torbalı alt gelir kura sonuçları! İsim isim!

İzmir Torbalı alt gelir kura sonuçları! İsim isim açıklandı. Kura çekilişi bu sabah gerçekleştirilen projede toplamda 286 daire yer alıyor. 

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı. TOKİ İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 konutta kura sonuçları belirlendi.

TOKİ İzmir Torbalı'da 286 konut satıyor!

TOKİ İzmir Torbalı'da alt gelir grubu kapsamında 127, orta gelir grubu kapsamında 159 konut satıyor.  Fiyatların 166 bin 709,49 TL'den başladığı projede kuralar 9 Temmuz'da çekilecek.

Beykoz'un tarihi evleri kayıt altına alınıyor!

Beykoz Belediyesi, tescil kaydı oluşturulan tarihi yapılar arasında can ve mal güvenliğini tehdit eden toplumun hoş görmediği olayların yaşandığı Merkez, Yalıköy ve Kanlıca mahallelerindeki 28 yapıyı kayıt altına alıyor..

Avlu Torbalı'da 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Avlu Torbalı projesi "Kentin yeni buluşma noktası" sloganıyla yükseliyor. Altı blok olarak planlanan projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor...

İzmir Torbalı'da 3 yıl sürecek alt yapı çalışması başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970'lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. İZSU, düğmeye bastı: Torbalı’nın 60 mahallesinde 3 yıl sürecek bir alt yapı çalışması başlıyor. Asfaltlanan tüm yolları yeni baştan kazılacak.

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde tünel kazılmaya başlandı!

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde taşıtların da geçebileceği alt geçit için hızlıca çalışmalar sürerken, tünel kazım işlemleri de başladı. 2017 yılının ilk aylarında trafiğe açılması planlanan alt geçit, ilçe trafiğini rahatlatacak.

İZSU’dan Torbalı’ya 8 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı’nın Türkmenköy, Yoğurtçular, Karaot, Korucuk, Özbey, Yeniköy, Ahmetli ve Sağlık mahallelerindeki içme suyu şebekelerini 8 milyon liralık yatırımla yenileyecek.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

Torbalı AFMO Tesisleri ne zaman tamamlanacak?

Altınordu, Torbalı'da yapımı süren Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri'ne taşınmaya hazırlanıyor. Kırmızı lacivertlilerin bu ay içinde 80 dönümlük yeni merkezine geçeceği bildirildi.

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunu çözecek!

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları Haberi

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları

İLÇEDE altyapı sıkıntısı çeken ve günlerce gazetemize konu olan mahallelere İZSU'dan müjde geldi. Subaşı, Çaybaşı, Pamukyazı, Özbey, Yeniköy, Eğerci, Şehitler, Kırbaş, Naime, Tulum, Kuşçuburun, Çapak, Atalan, Bülbüldüre ve Gollüce başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı sıkıntısı yaşayan bölgelerde önümüzdeki günlerde bir çalışma başlatılacak. Projesi çizilen ve gerekli AR-GE çalışmaları yapılan altyapı sıkıntısı için önümüzdeki günlerde gerçekleşecek ihaleyi alacak olan yüklenici firma ile çalışmalar start verecek. 



4 ADET TERFİ MERKEZİ 

İZSU yetkililerinden alınan bilgilere göre Çaybaşı, Subaşı, Özbey, Yeniköy ile Eğerci, Şehitler-Pamukyazı, Kırbaş, Naime Mahalleleri Atık Su Kollektör ve Şebeke projeleri hazırlandı. Proje kapsamında mahallelerin atık suları Torbalı Atık Su Arıtma Tesisine iletilecek şekilde ayarlandı. Proje kapsamında bulunan 4 adet Terfi Merkezi'nin imar planına işlenmesi, terfi merkezi yerlerine İZSU'ya tahsisin yapılması...