06 / 05 / 2024

Torbalı Meydan ihalesi

Torbalı Meydan ihalesi

Torbalı Belediyesi "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Torbalı Meydan ihalesini yapacak. Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta gerçekleşecek.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşti.

Sinop Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Sinop İli Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Sinop Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sinop İli Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı 2. Etap ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir Torbalı'nın 2. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 161 adet konut yer alacak.

Torbalı Meydan ihalesi Haberi

Torbalı Meydan ihalesi

Torbalı Belediyesi, "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Atatürk, Yazıbaşı ve Karakuyu ve Ayrancılar'ın ardında 4. meydan için de ihaleye çıktı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin gerek belediye, gerekse merkezi hükümetin projeleriyle yatırımlarında zirve yaptığını belirterek "Bütün birimler ilçemizin daha da gelişmesi için seferber olmuş durumda" dedi.


Torbalı Mahalle Meydanı'nın 1 Mart'ta ihaleye çıkacağını ve 3250 metrekarelik bir alanı kapsayacağını belirten Görmez, inşaatın 4 ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Görmez, "Meydanlar toplumun bütün kesimlerinin buluştuğu yerlerdir. Her Mahalleye Bir Meydan Projelerimizden 4'üncüsüne Ayrancılar'da devam ediyoruz. Bu meydan toplam 9000 metrekare alan üzerine kurulacak, içinde kafeterya, çocuk oyun, fitness, yeşil alan ile oturma ve dinlenme alanları yer alacak" dedi.


Yeni...