05 / 05 / 2024

Torbalı Muratbey Mahallesi tünel kazım işlemleri

Torbalı Muratbey Mahallesi tünel kazım işlemleri

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde taşıtların da geçebileceği alt geçit için hızlıca çalışmalar sürerken, tünel kazım işlemleri de başladı. 2017 yılının ilk aylarında trafiğe açılması planlanan alt geçit, ilçe trafiğini rahatlatacak.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Torbalı'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Torbalı İcra Dairesi, İzmir ili, Torbalı ilçesi, Pancar Mahallesi, 2284 parselde yer alan çırçır fabrikası ve ekipmanlarını 14 milyon 282 bin 209 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Torbalı'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Yazıbaşı Mahallesi, Karaselvi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 945 bin 595,17 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Torbalı'ya açık spor aktivite merkezi müjdesi!

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 23 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ İzmir Torbalı projesine 4 bin 751 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesi’nde inşa edilen 286 konutluk projede hak sahipleri belirlendi. 

Çatalca'da 24.3 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'nin Muratbey Mahallesi'nde yer alan 2 tarla ihale ile satılıyor...

Çatalca Muratbey'de 5,8 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan tarlayı 5 milyon 850 bin TL tahmini bedelle satıyor.

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Çatalca Muratbey'de 38.8 milyon TL'ye satılık 4 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Çatalca ilçesine bağlı Muratbey Mahallesi'nde yer alan 4 adet tarlayı toplam 38 milyon 845 bin TL'ye satışa çıkardı...

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Torbalı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Torbalı Muratbey Mahallesi tünel kazım işlemleri Haberi

Torbalı Muratbey Mahallesi tünel kazım işlemleri

İZBAN hattının devreye girmesiyle ihtiyacı daha da ortaya çıkan alt ve üst geçitler vatandaşın en büyük sorunun oluşturuyor. Büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olan bu alt geçitlerin hala yapılmaması vatandaşı isyan ettiriyor. Muratbey Mahallesi'nde taşıtların da geçebileceği alt geçit için hızlıca çalışmalar sürerken, tünel kazım işlemleri de başladı. 2017 yılının ilk aylarında trafiğe açılması planlanan alt geçit, ilçe trafiğini rahatlatacak. İZBAN köprülerine, güvenli alternatif olacak olan alt geçidin tünel kazım işlemleri iki hafta içerisinde tamamlanacak. 


HER ŞEY YOLUNDA 

Torbalı'ya kadar İZBAN hattının ulaştırılması nedeniyle ilçenin belirli yerlerine geçitler yapılmıştı. Yaşanan sıkıntıların büyüklüğü nedeniyle büyükşehir belediyesi Muratbey Mahallesi'ne de bir geçidin yapılması için kolları sıvamış, girişimler sonrası bu geçidin üstte değil alttan yapılmasına karar verilmişti. Yüklenici firma tarafından birinci etap çalışmalar sonlanan alt geçit...