01 / 05 / 2024

Torbalı Park Flora 2 iletişim

Torbalı Park Flora 2 iletişim

132 dairelik 1 projesini tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Torbalı Mahallesi'nde 127 oluşan, 30 milyon liralık Park Flora 2 projesi için düğmeye bastı.

Siltaş Flora Park ödeme planı!

Siltaş Flora Park ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Siltaş Flora Park fiyatları 410 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Siltaş Flora Park ev fiyatları 2017!

Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan Siltaş Flora Park Kurtköy'de daire teslimlerinin Haziran ayında yapılması hedefleniyor. Projede 10 bin TL peşinatla 120 ay vade fırsatı sunuluyor...

İzmir Torbalı'ya 27 yeni park!

Sanayideki hızlı gelişmeyle birlikte nüfusu 170 bini aşan Torbalı'da, belediye yeni parklar, sosyal yaşam alanları ve altyapı yatırımları için atağa kalktı.

Tekirova Tabiat Parkı Türkiye'nin 206'ıncı tabiat parkı oldu!

Koruma statüsü getirilen Tekirova Tabiat Parkı, kızılçam ormanı, maki bitki örtüsü, zengin flora ve faunasıyla sportif olta balıkçılığı, çadırlı kamp, tabiat yürüyüşü, tabiat fotoğrafçılığı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor

Torbalı'nın en büyük parkı tamamlandı!

Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor.

İzmir Torbalı Park Flora 2 projesi için start verildi!

132 dairelik 1 projesini tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Torbalı Mahallesi'nde 127 oluşan, 30 milyon liralık Park Flora 2 projesi için düğmeye bastı.

Torbalı Çaybaşı'nın çehresi değişiyor!

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi.

İzmir 232 Flora lokasyon!

Blokların 5 ile 6 kat arasında değişiklik gösterdiği projede 100'e yakın daire yer alacak. İzmir 232 Flora lokasyon bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans'ın karşısında yükselecek.

Gaziemir 232 Flora ulaşım!

4 blok şeklinde yükselecek olan projede 2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor. Gaziemir 232 Flora ulaşım bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans 'ın karşısında inşa edilecek.

Torbalı'da asfalt ve park düzenlemeleri yapılıyor!

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede asfalt çalışması ve oyun parkı düzenlemesi yapıldı.Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığını ve 25 oyun parkının yenilendiğini söyledi.

Siltaş Flora Park'ta 2+1'ler 305 bin TL'den başlıyor!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Flora Park 12 bin metrekare alan üzerinde bulunuyor. Projede toplam 176 daire yer alıyor.

Flora Park Residence iletişim bilgileri!

5 blok şeklinde yükselen Flora Park Residence projesinde toplam 70 adet daire bulunuyor. Proje 12 bin metrekarede alanda yer alıyor. İşte Flora Park Residence iletişim bilgileri...

Denizli Flora Park Residence' da fiyatlar 675 bin TL' den başlıyor!

Urhan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Denizli Flora Park Residence projesinde toplam 70 daire bulunuyor. 5 blok şeklinde yükselen proje Denizli İl'inde yer alıyor. Denizli Flora Park Residence' da fiyatlar 675 bin TL' den başlıyor.

Torbalı Park Flora 2 iletişim Haberi

Torbalı Park Flora 2 iletişim

Gelişen ve cazibe merkezi olan Torbalı Mahallesi'nde son aylarda yükselen lüks konutlar dikkat çekiyor. Bölgeye en büyük yatırımlardan birini yapan Yeni Ümit İnşaat, Park Flora projesiyle, prestij projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önce, Kız Meslek Lisesi karşısında 10 dönümlük alanda inşa edilen 132 daireden oluşan büyük bir projeyi tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Park Flora 2 içinde start verdi. Yine Torbalı Mahallesi'nde yer alan proje 127 daire ve 20 dükkandan oluşuyor. 30 milyon liraya mal olacak olan dev proje. 3 yılda tamamlanacak. Çiçekler ve ağaçlarla bezeli olacak olan bu proje, bölgenin de en önemli yaşam alanı olacak. Şehrin içinde ama gürültüsünden uzak, doğayla iç içe olan yaşam alanı 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 


PRESTİJ PROJESİ: PARK FLORA 2 

Nüfusu...