05 / 05 / 2024

torbalıda ayda kaç tapu el değişiriyor

torbalıda ayda kaç tapu el değişiriyor

Henüz 10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor. Ayda bin tapunun el değiştirdiği. 2 bin 500 inşaat ruhsatının verildiği ilçede müteahhit sayısı da 400'ü geçti.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Carrefoursa'da tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerine yüzde 25 indirim! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarını tam gaz sürdürüyor. Carrefoursa bu hafta seçili kağıt havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da kağıt havlu ve tuvalet kağıdında yüzde 60'a varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Bu hafta seçili kağıdı havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? Carrefoursa'da kağıt havlu ne kadar? Carrefoursa'da tuvalet kağıdı kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına da zam geldi! Temmuz'da kim kaç lira maaş alacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için de Temmuz'da zam gelecek. Yeni zamlı maaşlar açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına ne kadar zam yapıldı? 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı kaç Türk Lirası oldu? 

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

Manisa'da üç ayda bine yakın esnaf kepenk indirdi!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da sadece üç ayda bine yakın esnafın daha kapısına kilit vurduğunu söyledi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

torbalıda ayda kaç tapu el değişiriyor Haberi

torbalıda ayda kaç tapu el değişiriyor

BİR yandan İZBAN hattının uzayacağı beklentisi, diğer yandan yeni sanayi yatırımları Torbalı'yı cazibe merkezi yaptı. Henüz 10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor. 

Ayda bin tapunun el değiştirdiği. 2 bin 500 inşaat ruhsatının verildiği ilçede müteahhit sayısı da 400'ü geçti. Yeni inşaat yatırımlarının ilçeyi cazibe merkezi haline getirdiğini dile getiren Torbalı'daki Oluşum Grup'un sahibi Muştala Şayin, "İlçemiz adeta şantiyeye döndü" dedi. 


CAZİBE MERKEZİ

Şayin, sözlerini şöyle sürdürdü; "Hızlı tren bir yıl içerisinde Torbalı'da seferlere başlayacak. 

Böylece Torbalı'da ikamet edip. 

İzmir'de çalışanlar 25 dakika gibi kısa bir sürede işyerlerine ulaşabilecek. Torbalı'da işletme sayısının bin 700'e dayanması ile ilçede iş olanağı günden güne artmaya başladı. Göç, yeni konut ihtiyacını da beraberinde getiriyor. İzmir merkezine yakın olmasına ....