16 / 05 / 2024

Torkam Ispartakule satılık daire

Torkam Ispartakule satılık daire

Torkam-Sıtar İnşaat-Aslan Yapı işbirliği imzasıyla yükselen Torkam Ispartakule projesinde detaylar bugün netleşti. İşte, Torkam Ispartakule satış ofisi...

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında 7.8 milyar dolarlık protokol!

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında konut ve madencilik alanında işbirliği ve yatırımı kapsayan 7.8 milyar dolar büyüklüğünde anlaşma imzalanıyor.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları yarın satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan yarın saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.. 

Torkam Ispartakule satılık daire Haberi

Torkam Ispartakule satılık daire

Torkam-Sıtar İnşaat-Aslan Yapı ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Torkam Ispartakule projesi 41 bin 168 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.


724 daire ve 55 dükkandan meydana gelecek olan Torkam Ispartakule projesine daire detaylar bugün netleşti. Torkam Ispartakule projesi,  Stüdyo 24 ile Unikonut projelerinin arasında yer alıyor.


5-24 kat arasında 10 blok olarak planlanan Torkam Ispartakule projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 satılık daire seçenekleri bulunuyor. Torkam Ispartakule proje çalışmalarına 2017 yılının ilk yarısında başlanacak. 


Torkam Ispartakule satış ofisi!

Tel: 0 212 659 23 80

Web: http://www.torkam.com.tr/

Öznur YASLI /...