19 / 07 / 2024

Torku Konyaspor stadı Sarıdağlar İnşaat

Torku Konyaspor stadı Sarıdağlar İnşaat

Gintaş'la İnşaat firmasıyla yapılan ihalenin feshedilmesinin ardından yeni ihaleyle stadyum inşaatını devralan Sarıdağlar İnşaat yaklaşık 4,5 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatı bitirme noktasına getirdi...

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

Konya Kayacık Tesisleri yenileniyor!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un yeni sezonda kullanımına sunulacak Kayacık Tesisleri’nde yaklaşık 1 ay önce başlayan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü genel seçiminde Aykut Kocaman oyunu kullandı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Hollandalılar, Torku Arena Stadı'na hayran kaldı!

Konya'da A Milli Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek Hollanda Milli Takımı'nın yetkilileri, incelemelerde bulunduğu Torku Arena Stadyumu'na övgüler yağdırdı.

Torku Arena Stadı dünyada ilk 5’te!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena Stadı, her yıl düzenlenen 20 ülkeden 32 stadyumun yarıştığı en iyi stadyumlar yarışmasında ilk 5'te yer aldı.

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

Konya Torku Arena Stadı, Yılın Spor Projesi seçildi!

42 bin kişi kapasiteli Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Torku Arena Stadı, 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında “Yılın Spor Projesi” seçildi.

Torku Arena'nın seyirci kapasitesi artırıldı!

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı. Stadda 78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi...

Torku Konyaspor stadı Sarıdağlar İnşaat Haberi

Torku Konyaspor stadı Sarıdağlar İnşaat

BİR süre önce başlatılan, Torku Konyaspor yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor. Nisan ayında tamamlanması planlanan stadyumun çatı montajına başlandı. Gintaş'la İnşaat firmasıyla yapılan ihalenin feshedilmesinin ardından yeni ihaleyle stadyum inşaatını devralan Sarıdağlar İnşaat yaklaşık 4,5 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatı bitirme noktasına getirdi. 


Tribünlerin çok küçük bir bölümünün inşaatı devam ederken bir yandan çatı montajı yapılmaya başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ağustos ayında yaptığı açıklamada 42 bin kapasiteli stadyumun 190 gün içinde anahtar tesliminin yapılacağını belirtmişti. 



Konya'nın...