19 / 07 / 2024

Torku Konyaspor stat ihalesi

Torku Konyaspor stat ihalesi

Gintaş'la İnşaat firmasıyla yapılan ihalenin feshedilmesinin ardından yeni ihaleyle stadyum inşaatını devralan Sarıdağlar İnşaat yaklaşık 4,5 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatı bitirme noktasına getirdi...

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Konya Kayacık Tesisleri yenileniyor!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un yeni sezonda kullanımına sunulacak Kayacık Tesisleri’nde yaklaşık 1 ay önce başlayan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü genel seçiminde Aykut Kocaman oyunu kullandı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

İzmir'e portatif tribünlü stat mı yapılacak?

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Yılın en iyi stadyumlarından biri Konya Torku Arena!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En İyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Torku Arena, dünyanın en iyi 5 stadyumu arasına girdi!

Konya Büyükşehir Torku Arena, 2014 Yılının En İyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'te yer aldı. Akyürek, "Bu, hem Konya hem de Türkiye için önemli bir başarı. " dedi.

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

Sivas göç alan il statüsüne çıkacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

Akif Çağatay Kılıç: 26 stat ışığımız olacak!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın yapımını sürdürdüğü 26 stat, ülke sporunun çağ atlamasında önemli bir rol üstlenecek. Beklenen tesisler sadece futbol oynanan yerler olmaktan öte her branşta insanların hizmetinde olacak.

Adana'daki 33 bin kişilik stat 2016'da hizmete girecek!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hadi: "Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek"

Stat konusunda Beşiktaş'a desteğe devam edeceğiz!

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stat konusunda Beşiktaş’a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Bu projeler Türk futbolu için önemli” dedi..

Torku Konyaspor stat ihalesi Haberi

Torku Konyaspor stat ihalesi

BİR süre önce başlatılan, Torku Konyaspor yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor. Nisan ayında tamamlanması planlanan stadyumun çatı montajına başlandı. Gintaş'la İnşaat firmasıyla yapılan ihalenin feshedilmesinin ardından yeni ihaleyle stadyum inşaatını devralan Sarıdağlar İnşaat yaklaşık 4,5 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatı bitirme noktasına getirdi. 


Tribünlerin çok küçük bir bölümünün inşaatı devam ederken bir yandan çatı montajı yapılmaya başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ağustos ayında yaptığı açıklamada 42 bin kapasiteli stadyumun 190 gün içinde anahtar tesliminin yapılacağını belirtmişti. 



Konya'nın...