29 / 04 / 2024

toroslar asfalt

toroslar asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Torosların zirvesindeki Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar gurup yollarını asfaltla buluşturuyor.

Antalya Toroslar asfalt ile buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Torosların zirvesindeki Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar gurup yollarını asfaltla buluşturuyor.

Mersin Toroslar'da asfalt çalışması hızlandı!

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hız verdiği yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükçekmece Köprüsü’nde asfalt çöktü!

ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar, E-5 Karayolu üzerindeki Büyükçekmece Köprüsü’nde asfaltı çökertti. E-5’in Edirne istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Yol, yapılan çalışmalar sonucu yaklaşık 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı.

Toroslar yeni bir parka daha kavuşuyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesi’nde yapılacak bölge Hastanesinin güzergahında 10 bin metrekarelik alanda yeni bir parkın yapımına başladıklarını bildirdi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kestel'de asfalt sezonu açıldı!

Kestel Belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ilk etapta 10 bin 667 ton asfaltı dökeceklerini kaydetti

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Melih Gökçek: Asfaltı kullanan para ödemeli!

Belediyelerin topladığı asfalt parasıyla ilgili yeni bir öneri getiren Melih Gökçek, “Asfaltı kullanan, para ödemeli. Araç kullanan her ay 15 TL asfalt kullanım bedeli öderse, bu hiç kimseye dokunmaz” dedi.

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi!

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi. Rapora göre, geçtiğimiz yıl yaklaşık 7 bin Çankayalı telefon, web, şahsen başvuru ve mobil uygulamalar aracılığıyla belediyeye ulaşarak istek, öneri ve şikâyetlerini bildirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt projelerine devam ediyor!

Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı için belirlediği 130 bin ton asfalt hedefine yaklaştı...

Asfalt katılım payı nedir?

Yeni yol açılması; Mevcut yolların % 40 oranında veya daha fazla genişletilmesi; Kaldırımsız ve bakımsız bulunan yolların kaldırım veya parke kaldırım haline getirilmesi durumunda ödenmesi istenen asfalt katılım payı nedir?

Seren Yol Asfalt ve İnşaat Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Seren Yol Asfalt ve İnşaat Yapım Anonim Şirketi, İshak Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Sarıyer, Rumelifeneri Köyü'nde kuruldu.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'na yapılacak asfalt işi ihaleye çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze, Darıca, Çayırova ve de Dilovası ilçelerinde asfalt yama yapılması ihalesi yapıldı. Söz konusu ihaleye 6 firma katıldı.

toroslar asfalt Haberi

toroslar asfalt


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ilçelerde ve yayla yollarında asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Alanya’ya bağlı Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar’ın 24 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfalt hazırlığı yapıyor. Asfalt çalışmasının tamamlanması ile birlikte Karaman sınırında bulunan birçok mahalle ve yayla yolu birbirine bağlanacak.

ANTALYA İLE KARAMAN BULUŞUYOR

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte asfalt hazırlıklarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, “Antalya'ya 240 kilometre uzaklıkta bulunan Karaman sınırının hemen yanında, Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar Mahallelerini birleştirecek 24 kilometrelik alanda asfalt çalışması yapıyoruz. Karaman, Alanya ve Antalya'yı buluşturuyoruz. Ayrıca çalışması yapılan bu asfalt yollar, yayla yollarına da hizmet verecek” dedi. 

MUHTARLAR HİZMETTEN MEMNUN

Yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını belirten mahalle muhtarları ise “Alanya’nın...