26 / 05 / 2024

toroslar belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi nerede

toroslar belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi nerede

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından 12 bin metrekare alanda inşa edilen Yunus Emre Kültür Merkezi, kapılarını 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde açtı...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Kocasinan Yunus Emre kentsel dönüşümle değerleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan meydana gelen konutların kaba inşaatını tamamladı.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Mersin Toroslar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de gerçelşeşecek..

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Eylül'de gerçekleşecek... 

Toroslar'da 13.8 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar ve Çavuşlu Mahalleleri'nde yer alan 13 adet gayrimenkulü toplamda 13 milyon 876 bin 350 TL bedel ile  satışa çıkarıldı. 

toroslar belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi nerede Haberi

toroslar belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi nerede


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından yaptırılan Yunus Emre Kültür Merkezi, kapılarını 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde açtı.


Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halkkent Mahallesi’nde 12 bin metrekare alanda inşa edilen Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ilk tiyatro oyunu sahnelendi. Toroslar’da sanatsal, kültürel ve sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak olan ve Selçuklu mimarisinde inşa edilen çok amaçlı Yunus Emre Kültür Merkezi’nin perdeleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, ‘Geriye Dönmeyi Asla Düşünmediler’ adlı tiyatro oyunu ile açıldı. Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu topluluğu tarafından hazırlanan ve Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı’nın yönetmenliğini yaptığı tiyatro gösterisini 700 kişilik salonda aralarında Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve eşi Aydan Tuna’nın da yer aldığı yaklaşık...