19 / 05 / 2024

Torun Centerda işçi eylemi

Torun Centerda işçi eylemi

İstanbul Mecidiyeköy ' de 10 işçinin öldüğü asansör faciasının yaşandığı Torunlar İnşaat ' a ait rezidans inşaatında çalışan işçiler bu kez paralarını alamadıkları için mağdur oldu...

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Bolu'ya yeni iş merkezi inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi hizmet binası yanındaki alana yapılacak iş merkezinin temel atma töreni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleşti.

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Şu anki konut fiyatları alıcılar için fırsat!

5. Levent projesinin toplantısında konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, şu anki konut fiyatlarının alıcılar için bir fırsat olduğunu söyledi.

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Malatya Turizm Cazibe Merkezi için 3,5 milyon TL harcanacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ile birlikte, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği Turizm Cazibe Merkezinde (Kerpiç Evler) incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gayrimenkul sektörü büyüyen Türkiye için stratejik öneme sahip!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Aziz Torun'un mesajı..

Torun Centerda işçi eylemi Haberi

Torun Centerda işçi eylemi

İstanbul Mecidiyeköy'de 10 işçinin öldüğü asansör faciasının yaşandığı Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında çalışan işçiler bu kez paralarını alamadıkları için mağdur oldu. Faciadan sonra işten çıkartılan işçiler paralarını alamadıkları gerekçesi ile inşaattaki vince çıkarak eylem yaptı. Cemalettin Duran ve Orhan Yaman isimli işçiler, metrelerce yükseklikteki vinçte ölümü göze alarak seslerini duyurmaya çalışırken, arkadaşları da aşağıda bekledi. Eylem nedeniyle rezidans inşaatının şantiyesine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2 aydır paralarını alamadıklarını söyleyen işçiler, ne çalıştıkları taşeron şirketten ne de yüklenici firmadan muhatap bulamadıklarını, paralarını alana kadar eyleme devam edeceklerini söyledi. 


Ali Şahin/...