02 / 07 / 2024

Torunlar GYO açıklaması

Torunlar GYO açıklaması

Şişli'de asansörün zemine düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği şantiyede 1 aydır çalıştığını anlatan işçilerden Ömer Öztekin, 3 kez kazadan son anda kurtulduğunu söyledi.

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve dava kapsamında bazı işlemlerin iptaline karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort açıklaması! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort projesine ilişkin son dakika açıklamasını yayınladı. İşte o açıklama...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Torunlar GYO'dan Kanal İstanbul arazisi açıklaması!

Torunlar GYO, basın yayın organlarında çıkan Aziz Torun'un ve Torunlar GYO'nun Kanal İstanbul güzergahında arazi sahibi olduğu haberlerini yalanladı.

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi

Nurol GYO'dan sermaye avansı ödemesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye avansı ödemesi hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması...

Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iç yönerge hakkında açıklama yaptı. İşte Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformua yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklamasını yayınladı.

TSKB GYO'dan gündem maddelerinin iptali dava açıklaması!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO gündem maddelerinin iptali dava açıklamasını yaptı. 

Torunlar GYO açıklaması Haberi

Torunlar GYO açıklaması

Şişli'de asansörün zemine düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği şantiyede 1 aydır çalıştığını anlatan işçilerden Ömer Öztekin, 3 kez kazadan son anda kurtulduğunu söyledi.


Yaklaşık bir aydır kazanın yaşandığı Şişli'deki inşaatta mekanik tesisat işçisi olarak çalıştığını anlatan 28 yaşındaki Ömer Öztekin de son bir ay içinde 3 kazadan kurtulduğunu ve 45 dakika ile hayatta kaldığını anlattı. 


Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Öztekin, "Bir baba, 2 evladını birden kaybetti. Sorumsuzluk, ihmal var. 'Onunla, bununla arkadaşlığı var, ekmeğimden olmayayım' diye işçiler gelemiyor. İşimden olayım, hiç sorun değil. Ama şurada kaybeden Yahudi, İsrailli, Ermeni de olsa sonuçta insan. Kürtü, Çerkezi de olsa insan. Şurada 3 kuruşa mı canımız emanete mi çalışıyoruz belli değil?" diye konuştu. 


Görevli polislere inşaatta ölen kişilerden birinin kendilerinin de yakını olabileceğini...