29 / 04 / 2024

Torunlar GYO çalışma saatleri

Torunlar GYO çalışma saatleri

Torunlar GYO, portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Torunlar GYO Antalya'da 18.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Torunlar GYO tarafından, Antalya Kepez'de 18.7 milyon TL'ye arsa alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Torunlar GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Torunlar GYO'nun 20 Mayıs 2021 tarihli 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları tescillendi.

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Torunlar GYO Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesini güncelledi!

Torunlar GYO'nun esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar Başlıklı 8. Maddesinin tadili için SPK'dan onayı alındı, tescili yapıldı. Şirket genel bilgi formu ise güncellendi.

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Panora AVM‘nin çalışma saatleri değişti!

Panora GYO, Panora AVM‘nin 17 Haziran 2020 tarihinden itibaren normal çalışma saatleri olan 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. 

Atakule GYO 3 aylık kısa çalışma modeline geçti!

Atakule GYO'nun 10 Nisan 2020  tarihinde yaptığı toplantıda; gerek Atakule Alışveriş Merkezi'nde, gerekse şirket portföyünde bulunan diğer gayrimenkullerdeki kiracıların Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle büyük oranda faaliyetlerine ara vermeleri nedeniyle asgari ve zaruri düzeyde çalışma süre

Torunlar GYO kısıtlı çalışma düzenine geçti!

Torunlar GYO, portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Torunlar GYO çalışma saatleri Haberi

Torunlar GYO çalışma saatleri

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koranavirüs (Covid-19) Pandemisi tedbirleri kapsamında portföyünde bulunan AVM'lerin geçici süreli olarak faaliyetinin kısıtlanması hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO, koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Çin'in Vuhan kentinde başlayıp tüm Dünya'yı ve ülkemizi de tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olduğu belirtilen Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle, Şirketimiz portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerimizde;
  
T.C. İç İşleri Bakanlığı'nın 16.03.2020 tarihinde 81 İl Valiliği'ne yayınlamış olduğu Genelgede yazılı sektörlerde faaliyet gösteren işyerlerinin 16.03.2020 tarihi, Saat:24:00 itibariyle zorunlu ve geçici bir süre ile  işyerlerini kapatmış olmaları, Alışveriş Merkezlerinde...