01 / 05 / 2024

Torunlar GYO projesi

Torunlar GYO projesi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Paşabahçe projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO projelerinin finansmanı için kredi sözleşmesi imzalandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen projelerin finansmanı için kredi sözleşmesi imzalandı...

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

Torunlar Kayabaşı projesi geliyor!

Torunlar GYO, Kayabaşı'nda karma kullanım projesi gerçekleştirmeyi planlıyor. 60 bin 833 metrekare büyüklüğe sahip olan arsada inşaat çalışmaları 2018 yılında başlayacak.

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

Torunlar GYO'dan elektrik iletim sistemi için 80 milyon lira!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülerek yerin altına alınıyor.

Torunlar GYO Dubai Cityscape 2015'e katılacak!

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle tanınan Torunlar GYO, İstanbul'un en gözde iki projesi Torun Center ve 5. Levent'i, dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcılara tanıtacak.

Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesi İstanbul Anadolu Yakası Eyüp’te inşa ediliyor. Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Torunlar GYO 5. Levent ne zaman teslim?

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile hayata geçirilen Alibeyköy 5.Levent projesi 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Torunlar GYO 5. Levent ne zaman teslim?

Torunlar GYO 5. Levent Evleri nerede?

İçerisinde amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi ve bisiklet parkurları bulunan 5. Levent projesi 2017 yılında teslim edilecek. Peki Torunlar GYO 5. Levent Evleri nerede?

Torunlar GYO 5. Levent iletişim bilgileri!

Torunlar GYO 5. Levent projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre mesafede yükseliyor.Torunlar GYO 5. Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 600 1 400 olarak belirlendi.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri!

Toplam 4 bin 64 adet daireden oluşan Torunlar GYO 5. Levent Evleri projesi İstanbul'un Eyüp ilçesinin Alibeyköy mevkiinde hayata geçiriliyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Torunlar GYO 5. Levent fiyat listesi!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ ‘ın işbirliği ile inşa edilen 5. Levent projesi 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeli ile Alibeyköy ’de yükseliyor. Torunlar GYO 5. Levent fiyat listesi daire tiplerine ve konumlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

KiPTAŞ ve Torunlar GYO ortak konut projesi için iş birliği yaptı!

KiPTAŞ ve Torunlar GYO, 1 milyar 800 milyon liralık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan "5. Levent" projesi için iş birliği yaptı.

5. Levent Torunlar GYO projesi!

5.Levent Torunlar GYO projesi İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu proje 26 bloktan oluşuyor.

Torunlar GYO projesi Haberi

Torunlar GYO projesi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Paşabahçe projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.


Torunlar GYO portföyünde yer alan Paşabahçe projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 


Torunlar GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirket portföyünde yer alan Paşabahçe projesi 2017 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin Esaslar Tebliğinin 40. maddesi uyarınca ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 


Değerleme raporu için