05 / 05 / 2024

torunlar inşaat beykoz projesi

torunlar inşaat beykoz projesi

Torunlar GYO, 2012 yılında 355 milyon TL'ye satın aldığı Beykoz'daki Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi için proje hazırladı. Torunlar GYO, Osmanlı mimarisinde yapacağı Paşabahçe otel projesini bu yılın ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Tarihi Paşabahçe İskelesi’nde dikkat çeken inşaat!

Beykoz’daki Tarihi Paşabahçe İskelesi rıhtımında başlatılan inşaat mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Tarihi iskelenin 250-300 metrekarelik alanında Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı tadilat yapıldığını ifade eden mahalle sakinleri, tadilatın durdurulması amacıyla zabıtaya ve CİMER’e şikayette bulun

Kalyon İnşaat Beykoz projesinin planları hazırlandı!

İstanbul Beykoz’da 2 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kuzey Kirazlı ve Güney Kirazlı özel ormanlarına inşa edilecek olan 553 adet villanın planları hazırlandı.

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

torunlar inşaat beykoz projesi Haberi

torunlar inşaat beykoz projesi


Torunlar GYO, 2012 yılında 355 milyon TL teklifle satın aldığı Beykoz'daki Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi için proje hazırladı. Toplamda 71 bin 900 metrekare alanda inşa edilecek proje otel olarak planlandı.


Torunlar araziyle birlikte 3 bin 935 metrekarelik iskele-rıhtım ve dolgu alanını da 2057 yılına kadar 45 yıllık kullanım hakkını devraldı.



Boğaz'da otel projesine hazırlanan Torunlar GYO, inşaat izni için onay bekliyor. Ruhsat aşamasında olan proje Boğaziçi imar planına göre 3-4 katlı olacak.


Paşabahçe Eski Tekel Fabrikası arazisinde yıkım çalışmaları tamamlandı. Torunlar GYO, Osmanlı mimarisinde yapacağı Paşabahçe otel projesini bu yılın ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyor.




Gülcihan...