29 / 06 / 2024

Toskana Otoyolu

Toskana Otoyolu

İtalya’nın tatil cenneti Toskana’da bozulmamış plajları, göçmen kuşları ve eski köyleri ile tatilcilerin gözdesi olan Maremma bölgesine bir yol inşa etme planı siyasetçilerden ünlü isimlere bölgenin müdavimlerinin tepkisini çekti

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte satış ofisi!

Emaar Toskana Orizzonte satış ofisi ile 0212 850 83 00 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Emaar satış ofisi!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin ilk etabı bu yıl teslim edilecek. Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Konutları lokasyon!

Daire tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Toskana Orizzonte Konutları lokasyon bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Otoyolu Haberi

Toskana Otoyolu

Şimdi bu isimler yolun inşatını engellemek için sivil itaatsizlik planlıyor. Ünlü müzisyen Mick Jagger’dan Sting’e, Hollanda Kraliçesi Beatrix’e kadar birçok tanınmış ismin tatilini geçirdiği bölgede 1 milyar Sterlin bütçeli bir yol inşa edilmesi projesini hükümet onayladı.


Prens Nicola Caracciolo, eski başbakan Giuliano Amato’nun da aralarındaki bulunduğu birçok siyasetçi ve ünlü isim inşaatı engellemek için yolları kapatabileceklerini, protesto gösterileri düzenleyeceklerini...