01 / 05 / 2024

Toskana Vadisi 1. etap

Toskana Vadisi 1. etap

Toskana Vadisi satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 187 tane villadan meydana gelen projede 95 bin dolardan başlayan peşinatlarla ödeme imkanı sunuluyor.

Cendere Vadisi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, Cendere Vadisi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri!

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Doğukışla Vadisi 1. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap TOKİ başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 3 adet konut yer alıyor.

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak.

Dikmen Vadisi 1. ve 2.etap imar planı askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 1. ve 2. Etaplara ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Toskana Vadisi 1. etap Haberi

Toskana Vadisi 1. etap

Toskana Vadisi satış ofisi iletişim bilgisinden bahsetmeden önce proje detaylarına değinelim. Tek katlı villa yaşam konsepti ile tasarlanan proje Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı imzası ile yükseliyor. 


Toskana Vadisi projesinde satışa sunulan villaların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor. Projedeki villaların odaları 3 ve 7 olarak tasarlandı. 


Toskana Vadisi projesinde 95 bin dolar peşinatla, aylık 4 bin 150 dolardan başlayan taksitlerle ve konut bedelinin yüzde 75'ini telsimde ödeme imkanı ile ödeme yapmak mümkün. 


Toskana Vadisi satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Esra Nur...