27 / 04 / 2024

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve  Yılmaz İnşaat  - FBA Yapı ortaklığı imzasıyla Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı başladı. 

Şehir karmaşasından uzaklığı ve bir o kadar da şehre yakınlığıyla ön plana çıkan Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0.99 faiz imkanı sunuluyor. 

Düşler Vadisi 1. Etap ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Düşler Vadisi Riva 1. Etap'ta villa teslimleri başladı. Az katlı, geniş bahçeli ve doğa ile iç içe oluşuyla ön plana çıkan Düşler Vadisi Riva 1. Etap'ta 509 konut yer alıyor. 

Proje, 1 milyon 157 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlanıyor. Düşler Vadisi Riva projesinde, biyolojik gölet, lagün alanı, cami ve okul alanları, kapalı-açık spor tesisleri, cafe-restoranlar, ticari alanlar, yürüyüş alanları, park alanları ve sağlık birimi gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Düşler Vadisi 1. Etap ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Düşler Vadisi Riva'da konut sahipleri için tarım yapılabilecek bir alan da sunuluyor, bu alanın 10 bin metrekareden daha büyük olması planlanıyor.

Düşler Vadisi Riva, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Otoban ve çevreyollarına yakın konumda yükseliyor. 

Düşler Vadisi 1. Etap ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Düşler Vadisi Riva 1. Etap'ta büyüklükleri 152,36 metrekare ile 440,99 metrekare arasında değişen daire tipleri yer alıyor.

Düşler Vadisi iletişim
Tel: 444 68 01

Web: http://www.duslervadisiriva.com/

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön