04 / 05 / 2024

Tosya Belediyesi

Tosya Belediyesi

KASTAMONU'nun Tosya İlçesi D-100 Karayolu Tosya Dört Yol kavşağında yapımı hızlı bir şekilde devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tamamen tahrip olan ana kanal hattı Tosya Belediyesi ekiplerince tamamen yenilendi.

Tosya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Kastamonu Tosya Belediyesi, pandemi döneminde kepenklerini indiren esnaftan kira ücreti almayacağını açıkladı. 

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Tosya Kültür Merkezi'nde son rötuşlar!

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin 1150 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Tosya Belediyesi’ne devri tamamlanan Kültür Merkezi’ni inceledi

Katamonu Üçoluklar yolu asfaltlandı!

Kayseri Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkanları doğrultusunda Üç Olukları mesire alanı bağlantı yollarında yaklaşık 2 buçuk kilometrelik, 15 bin metrekarelik yolu soğuk asfaltla kapladı.

Tosya Belediyesi şehir plancısı alacak!

Tosya Belediyesi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı alacağını duyurdu. İşte Tosya Belediyesi'nin yaptığı duyuru...

Tosya'da ana kanal hattı yenilendi!

KASTAMONU'nun Tosya İlçesi D-100 Karayolu Tosya Dört Yol kavşağında yapımı hızlı bir şekilde devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tamamen tahrip olan ana kanal hattı Tosya Belediyesi ekiplerince tamamen yenilendi.

Tosya'da 1 yılda 149 inşaat ruhsatı verildi!

Tosya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2014 yılı çalışmalarını değerlendirerek yıla ait istatistiki bilgileri açıkladı. Buna göre Tosya'da 1 yılda 149 inşaat ruhsatı verildi..

Tosya'nın kanalizasyon hattı yenileniyor!

Tosya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Tosya D-100 Karayolu Dört Yol Kavşağının yapım çalışmalarına paralel olarak şehir kanalizasyon hattının daha sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi için hattı yeniliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

Kadıköy Belediyesi arsa satacak!

Kadıköy Belediyesi 8 bin 73 metrekare arsa satacak

Tosya Belediyesi Haberi

Tosya Belediyesi

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve ilgili birimler tarafından hızlıca sonuçlandırılan ana kanal hattı yenileme çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada Başkan Kazım Şahin; Tosya Belediyesi'nin özellikle Yemeniciler Çarşısı'nı yenilerken büyük bir ustalık ve özveriyle çalıştığını kanal hattı yenilerken de oldukça profesyonel olduklarını dile getirdi. 



Başkan Şahin incelemeler sırasında yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: "Dörtyol kavşak çalışmaları nedeniyle ilçemizin ana kanal hattı tamamen tahrip olmuştu. Kavşak altında kaldığı için de Osmanlı Camii altından ana hat değiştirilerek alt geçitten geçip yeni imar yolundan atık su arıtma tesisine bağlanıyor. Oldukça önemli bir hat ve oldukça önemli işçilik gerektiriyor. Ve yine tamamı belediyemiz ekipleri kendi imkânları ile yapılıyor. Normalde bu yapılacak işler oldukça zahmetli ve detay gerektiren işlerdir ama ekiplerimiz oldukça...