07 / 05 / 2024

Tosya Huzurevi ne zaman açılacak

Tosya Huzurevi ne zaman açılacak

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman?

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman? İşte Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Tosya Kültür Merkezi'nde son rötuşlar!

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin 1150 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Tosya Belediyesi’ne devri tamamlanan Kültür Merkezi’ni inceledi

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi kura sonuçları tam liste!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi'ne 382 vatandaş başvuruda bulundu. Yalnızca 262 ailenin konut hayalini gerçeğe kavuşturacak projede kuralar çekildi. İşte TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi kura sonuçları tam liste...

TOKİ Tosya 2. Etap kurası ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Tosya'da Beşevler bölgesinde hayata geçireceği 262 konutluk proje kuralı satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Tosya 2. Etap kurası ne zaman?

Alanya Huzurevi ne zaman açılacak?

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “80 kişi kapasiteli tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi.

Kocaeli Huzurevi'nin istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Huzurevi'nin yan tarafında bulunan inşaat çalışması sırasında oluşan toprak kayması nedeniyle istinat duvarı çöktü. Huzurevi sakinlerinden 38 yaşlı ailelerinin yanına, 54 yaşlı da Gündoğru Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

Bursa Kaplıkaya Huzurevi'ne 300 kişilik sosyal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çukurova GİAD, Adana Huzurevi'ne dört ev yaptırdı!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Adana Huzurevi’ndeki Küçük Evler Projesi’ne 4 ev yaptırarak katkıda bulundu. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı.

Bursa'daki 300 yıllık bina huzurevi oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Maksem Ali Paşa Mahallesi’ne yapılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi. Altepe huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Tosya Huzurevi açılmayı bekliyor!

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi’nde incelemelerde bulundu.

Tosya Huzurevi ne zaman açılacak Haberi

Tosya Huzurevi ne zaman açılacak

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş iç tefiişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. 


Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaat çalışmalarının hemen anlından Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin iç donanımının tamamlandığını ve açılması için gün saydığım ifade etti. Kuaför, teızi, diyetisyen, doktor, hemşire, fizyo terapist ve psikoloğun görev yapacağı huzurevinde aynı zamanda 4 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi ve 16 hasta bakım elemanı bulunacak. İş uğraş atölyesinden hobi bahçesine, okuma salonundan özel dinlenme odalarına varana kadar tüm detayların düşünüldüğü Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 44'ü rehabilitasyon olmak üzere 82 kişi...