07 / 05 / 2024

Tosya Huzurevi

Tosya Huzurevi

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Samsun Çarşamba'ya huzurevi ve yurt müjdesi!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarına başladı.

Reysaş GYO Tosya'daki arsasını 3,7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kastamonu Tosya'daki arsasını Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş.'ye aylık yaklaşık KDV dahil 12 bin TL'den 10 yıllığına kiraya verdi...

Tosya'da yangınzedeler için yeni evler yapılacak!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Özboyu köyünde 8 evin yanması sonucunda evlerini kaybeden köylüler için yangınzade evleri yapılıyor.

Tosya 2. Etap TOKİ'de teslimler sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap projesindeki daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün başlıyor.

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Tosya TOKİ projesinde çalışmalar sürüyor!

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, belediye personelinin katılmıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Tosya TOKİ projesinde çalışmalar sürüyor.

Tosya Huzurevi Haberi

Tosya Huzurevi

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş iç tefiişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. 


Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaat çalışmalarının hemen anlından Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin iç donanımının tamamlandığını ve açılması için gün saydığım ifade etti. Kuaför, teızi, diyetisyen, doktor, hemşire, fizyo terapist ve psikoloğun görev yapacağı huzurevinde aynı zamanda 4 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi ve 16 hasta bakım elemanı bulunacak. İş uğraş atölyesinden hobi bahçesine, okuma salonundan özel dinlenme odalarına varana kadar tüm detayların düşünüldüğü Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 44'ü rehabilitasyon olmak üzere 82 kişi...