15 / 05 / 2024

Tosya yangınzede evleri

Tosya yangınzede evleri

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Özboyu köyünde 8 evin yanması sonucunda evlerini kaybeden köylüler için yangınzade evleri yapılıyor.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Yangın bölgelerinde 'TOKİ' adımı: Yeni konutlar 1 yılda tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yangından hasar gören, Aksaray, Adana, Nevşehir, Muğla, Osmaniye, Mersin'de, yörenin dokusuna uygun yeni köy evleri inşa edilecek.

Çorum'da evleri yanan vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor!

2017'de Çorum'da çıkan yangın nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar yeni konutlarını teslim almayı bekliyor. Evleri yanan vatandaşlar Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka'yı durumu bildiren bir mektup yazdı. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Devlet, Tunceli'de evleri yanan ailelerin yaralarını saracak!

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çıkan yangında evleri zarar gören aileler için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Tosya'da yangınzedeler için yeni evler yapılacak!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Özboyu köyünde 8 evin yanması sonucunda evlerini kaybeden köylüler için yangınzade evleri yapılıyor.

Tosya TOKİ Evleri çekilişi!

Tosya TOKİ Evleri çekilişi Kuzeykent Grand Moni Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek. 262 konuttan meydana gelen projede kuralar saat 10:00'da çekilecek.

Çekmeköy'de yangın mağduru 5 aile yeni evlerine yerleştirildi!

Geçtiğimiz günlerde bir marangoz atölyesinde başlayan ve kısa sürede etrafındaki üç binayı kullanılamaz hale getiren yangında evleri zarar gören 5 ailenin yaraları, Çekmeköy Belediyesi tarafından sarıldı...

Ahşap Bartın Evleri tehdit altında!

Ahşap Bartın Evleri Osmanlı'nın son zamanlarındaki modernleşme sürecindeki mimari değişimini yansıtıyor. Fakat yangınlar, ihmalkârlık ve bakımsızlıktan dolayı Bartın tarihi ahşap evlerini yok olma noktasına getirdi.

Bayındırlık TOKİ Konutları'nda yangın çıktı!

İzmit Bayındırlık Kalıcı Konutları 'ndaki öğrenci evinde yangın çıktı.Alınan bilgi ve iddialara göre: İzmit Bayındırlık TOKİ Evleri C1-11 blokta bulunan öğrenci evinde yangın çıktı.

Tosya yangınzede evleri Haberi

Tosya yangınzede evleri

Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Özboyu köyünde 9 ay önce çıkan yangın sonucu evlerini kaybeden köylüler için yangınzade evleri inşa ediliyor. Yangının üzerinden 9 ay gibi bir sürenin geçtiğini belirten köylüler, mağduriyetlerini dile getirdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, köylüler, kış ayını evsiz geçireceklerini belirterek büyük mağduriyet yaşadıklarını kaydeden köylüler, yetkililerden yardım beklediklerini belirterek, biran önce evlerinin yapılmasını istedi. 

Yangın sonrasında büyük mağduriyet yaşadıklarını söyleyen Hakkı Kansız, “7 Şubat 2018 tarihinde köyümüzde marangoz atölyesinde elektrik tesisatından çıktığı söylenen yangında maalesef 8 ev yandı. Aynı yangında annem Döndü Kansız da hayatını kaybetti. O gece Özboyu köyü tabiri caiz ise Cehennemden bir gece yaşadı. Yangın öncesinde ve sonrasında ilgili kurumlara köy yerinin taşınması için sürekli müracaat ve taleplerimiz olmasına rağmen bir türlü olumlu...