04 / 05 / 2024

Total Lojistik Antalya

Total Lojistik Antalya

Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak.

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 11.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş'ın portföyünde bulunan Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki deposunun 25 bin 168 metrekarelik depolama alanını "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere 1 seneliğine kiraya verildi...

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Türkiye Rusya İş Konseyi'nde gündem inşaat müteahhitlik, ulaştırma ve lojistik!

Antalya'da Türkiye-Rusya İş Konseyi Ortak Toplantısı yapıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlik, ulaştırma lojistik, enerji gündeme alındı.

Antalya Serik'e lojistik merkez inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, çalışmalarını daha hızlı ve verimli sürdürebilmek amacıyla Serik’in Eminceler Mahallesi’ne depolama tesisi inşa ediyor.

Total Lojistik, Antalya'da 4 bin paletlik depo inşa edecek!

Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak.

Reysaş GYO'nun Antalya Serik'teki deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki 25 bin 114 metrekarelik (B Blok) lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (iskanı) alındı.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ Antalya'da lojistik depo ve nizamiye binası yaptırıyor!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Reysaş GYO Antalya Kumluca'daki deponun ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerinde inşa edilecek 8.045 metrekarelik lojistik deponun yapımı inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş GYO'nun Serik'teki lojistik deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Antalya Serik Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki 17.369 m2'lik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Reysaş, Antalya'daki lojistik deponun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Serik ilçesinde yer alan 69 bin 898 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek 42 bin 483 metrekarelik lojistik deponun inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş Serik'te lojistik depo inşa ediyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Serik'te bir lojistik depo inşa ediyor.

Tesco Kipa Antalya Gebizli mağazasını açtı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, Antalya Gebizli Mağazası bugün hizmete açıldı...

Total Lojistik Antalya Haberi

Total Lojistik Antalya

Total, 40 bin paletlik depo inşaatına başlayacak Lojistikte 4 PL olarak adlandırılan sistemi uygulayarak; bireysel koli taşıyan kargo şirketleri gibi, müşterilerinin paletli malını adrese teslim eden, bunu yaparken de lojistik firmaları gibi tüm depolama, mal iade ve faturalandırma hizmetlerini üstlenen Total Lojistik, artan talebi karşılamak için yatırımlarını arttırıyor. 


İzmir Kemalpaşa'da geçtiğimiz yıl 10 milyon TL yatırım bedeli ile tamamladığı 8 bin metrekare kapalı alana sahip depolama alanını Kasım 2015'te hizmete sokan Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak. 


Şirketlerinin İzmir ve Antalya'da 4 PL sistemi ile ayda 12 bin noktaya mal teslimi yaptıklarını söyleyen Total Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Acar, "Müşterimiz olan bayi ya da distribütör adına...