10 / 05 / 2024

Tour Odeon Sky Penthouse

Tour Odeon Sky Penthouse

Dünyanın en saygın ekonomi yayınlarının başında gelen Forbes dergisi, satışa çıkarılan milyon dolarlık evlerden oluşan bir liste hazırladı. Evlerin kendisi de fiyatları kadar dudak uçuklatıyor! Kim böyle evi olsun istemez ki?

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

İşte Monaco'daki dünyanın en pahalı evi!

Dünyanın en pahalı evi Monaco Tour Odeon Kulesi'ndeki Sky Penthose oldu. Mimar Alexandre Girald tasarlanan dairenin satış fiyatı ise 400 milyon dolar.

ITF Slovakia Tour fuarının yıldızı Alanya oldu!

Alanya Tanıtma Vakfı’nın stant açtığı Bratislava Turizm Fuarı’nda Antalya ve Alanya ön plana çıktı. Sabriye Yüksel, önemli turizm fuarlarından biri olan ITF Slovakia Tour’da yaptığı görüşmeleri ve izlenimlerini aktardı:

Sky Bahçeşehir Evleri fiyat!

Toplam 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları'nda satış süreci başladı. Proje Sinan Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. İşte Sky Bahçeşehir Evleri fiyat listesi...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi!

Ön talep süreci sona eren Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen projenin satışları başladı.

Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteren Sky Bahçehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri bulunuyor. Peki Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Sky Bahçeşehir fiyatları!

Tem Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 4 blok halinde inşa ediliyor. İşte Sky Bahçeşehir fiyatları...

Sky Bahçeşehir ödeme planı!

Sinan Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları zemin+11 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin her katında 3 tane konut yer alıyor. İşte Sky Bahçeşehir ödeme planı...

Sky Bahçeşehir projesinde metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

Satışların başladığı Sky Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor ve 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor.

Akçakoca Sky Tower'da her şey dahil 6 yıl Devr-i Tatil fırsatı!

Devri tatil sahipleri 6 yıl boyunca tatillerini planlı ve daha ekonomik olarak yapma imkanı sahip oluyor. Akçakoca Sky Tower Hotel i Düzce ili Akçakoca ilçesinde yer alıyor.

Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

Devr i Tatil 5 yıldız kalitesinde tatil imkanı sunuyor. Devr-i Tatil sahipleri Sky Tower Hotel'deki tüm aktivitelerden ücretsiz yararlanacağı gibi yeme içme açık büfe her şey dahil sisteminde tatil yapma ayrıcalığına sahip oluyor.

Regnum Sky Tower VIP dönem başlatacak!

Regnum Sky Tower, iş dünyasında başlattığı "iş ve yaşam merkezi" reformuna "VIP" açılımını da ödedi. İç Mimar Neşet Güne imzalı Regnum Sky Tower'la alışılagelmiş ofis anlayışının dışına çıkacak" dedi

Tez Tour, Türkiye'deki şirketi için iflas erteleme istedi!

RUS turizm devi Tez Tour’un Türkiye’deki şirketi Alkan Grup mali sıkıntıya girdi. Türkiye’ye geçtiğimiz yıl 1 milyonu aşkın turist getiren şirket 322 milyon lira borç ile iflas erteleme istedi. Mahkeme talebi kabul etti; şirkete kayyum atadı.

Tour Odeon Sky Penthouse Haberi

Tour Odeon Sky Penthouse


Villa La Fiorentina- Fransız Rivierası, Fransa

Fiyatı : 525 milyon dolar




Tour Odeon Sky Penthouse, Monaco

Fiyatı : 400 milyon dolar




Manor Malikanesi, California, ABD

150 milyon dolar


Owlwood Konağı, California, ABD

150 milyon dolar



Beverly Malikanesi, California, ABD

Fiyatı : 135 miliyon dolar



Villla il Forte, Sardunya, İtalya

Fiyatı: 130 milyon dolar



Allaman kalesi, Allaman, İsviçre

Fiyatı: 132 milyon dolar



Two Carlton House Terrace, Londra, İngiltere

Fiyatı: 125 milyon dolar



Battery Park Penthouse, New York, ABD

Fiyatı: 118 milyon dolar



Pumpkin Key adası, Florida, ABD

Fiyatı: 110 milyon...