15 / 05 / 2024

Towers Turk emlak kimin

Towers Turk emlak kimin

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu. 

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket kuruldu!

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket Esenyurt'ta Syed Saeed Shah tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Towers Emlak Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Towers Emlak Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amro Mansour ve Tha Er Fayez Khader Mansour ortaklığında kuruldu.

Golden Rise İthalat İhracat İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rise İthalat İhracat İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Altork ve Mohammad Al Turk ortaklığında kuruldu. 

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu. 

Turk Land Turizm Oto Kiralama Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Land Turizm Oto Kiralama Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Humam Mırı ve Ibraheem Nasser Alomarı ortaklığında kuruldu. 

Tat Towers’ın emlak borcu reklam geliriyle ödenecek!

Evlatları anlaşamadı, ardında 3 milyar dolarlık bir servet bıkan Salih Tatlıcı’nın mirasını yıllardır mahkeme yönetiyor. Mahkeme Tat Towers’ın dış cephesine cephe reklamı aldı. 3.3 milyon liralık reklam geliri, borçlar için kullanılacak...

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turkı Atar Th Alsaadoun, Alhumaıdı Bhb Alsubaıe, Abdulnaser Alabdın, Zayed Heghb Alzaıd ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trı Towers Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Assad M.H.Almahmoud, Adnan M.H.Almahmoud, Tarek M.H.Almahmoud ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Towers Turk emlak kimin Haberi

Towers Turk emlak kimin

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu. 

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde...