10 / 05 / 2024

Town Ofis proje bilgileri

Town Ofis proje bilgileri

Keleşoğlu imzası taşıyan ve İstanbul'un yeni merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Townofıs'te, ön talep toplanmaya devam ediliyor. Projede metrekare fiyatları 4 bin 300 liradan başlıyor.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Sinpaş Yapı yeni projeleriyle ofiste iki kat büyüyecek!

ISTANBUL'da hali hazırda 100 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip Sinpaş Yapı, yatırımlarına hız verdi. Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan grup, İkitelli ve Yenisahra'da ofis proje inşa edecek.

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

Premier Kampüs Ofis fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2. etap satışlarının başladığı Premier Kampüs Ofis fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile yükseliyor. Satış süreci devam eden proje 195 adet ofisten oluşuyor.

Premier Kampüs Ofis ödeme koşulları!

Premier Kampüs Ofis projesinde satışları devam eden ofislerin fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırım bedeline sahip. İşte Premier Kampüs Ofis ödeme koşulları...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis 2. Etap fiyatları!

Kağıthane Premier Kampüs Ofis 2. Etap fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. 2015 yılında teslim edilecek proje 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Axis İstanbul ofis projesi!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Proje toplamda 195 adet ofisten oluşuyor.

Çoklu mülkiyet ofis pazarında dezavantaj!

Projelerde parçalı satış, özelikle konut pazarında sıkça karşılaşılan bir proje finansman yöntemi. Cushman & Wakefield yönetici ortağı Tuğra Gönden konu hakkında bilgi verdi.Çoklu mülkiyet ofis pazarında dezavantaj...

Town Ofis proje bilgileri Haberi

Town Ofis proje bilgileri

Keleşoğlu imzası taşıyan ve İstanbul'un yeni merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Townofıs'te, ön talep toplanmaya devam ediliyor. Metrekare başma 4 bin 300 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan Townofıs'in 1+1 home ofisleri ise 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Havalimanına 3 dakikalık mesafede bulunan j Townofıs Kuyumcukent'e ve Merkez Bankası İstanbul veznesi ile birlikte yeni başlayacak olan Altın Borsa'sına komşu konumda. 1+1 home ofislerin 53 metrekareden başladığı Townofis projesinde, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark bulunuyor. Ofıs sahiplerine sekreterlik, baskı, resepsiyon ve IT hizmetleri gibi çeşitli /İmkanlar sunan projede yer alan ofislere...