04 / 05 / 2024

Town

Town

Perakendeden tekstile geçen, tekstildeki estetiği ise inşaata taşıyan Lema Grup, gayrimenkul yatırımında hedef büyüttü ve şirket, farklı ortaklık yapılarıyla Ankara’ da konut projelerine hız verecek....

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Whıte Town İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Town İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Sarı tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Kıbrıs Town Houses'ta daire fiyatları 79 bin sterline!

Kıbrıs Developments tarafından hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesinin lansmanı gerçekleşti. 4 çeşit konut tipine sahip projede daire fiyatları 79 bin sterlinden başlıyor.

İş Bankası'ndan Kıbrıs Town Houses projesine 20 yıl vade!

Kıbrıs Developments tarafından Girne Alsancak’ta hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesine İş Bankası'nda 20 yıl vadeli kredi veriyor.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Town Haberi

Town


Perakendeden tekstile geçen, tekstildeki estetiği ise inşaata taşıyan Lema Grup, gayrimenkul yatırımında hedef büyüttü. Şirket, farklı ortaklık yapılarıyla Ankara’da konut projelerine hız verecek.


Moda ve hazır giyim serüvenine 1956 yılında Yusuf Mağazası ile perakendeci olarak başlayan, 1998 yılında ise Perlina markasıyla üretime geçen Lema Grup gayrimenkul sektöründe atağa geçti.


İnşaat yatırımlarına 2005 yılında Ankara’da kalabalık bir ortaklık yapısıyla Kentpark AVM ile giriş yapan şirket, ilk konut projesine de Ankara İncek’te Uptown ismiyle start verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı hakim ortak oldukları projeyi Özgün A.Ş ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. 226 daireli projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Fiyatlar 300 bin liradan başlıyor 3 milyon liraya kadar çıkıyor.


Kapı yüksekliği 3’lük attırdı !  


Uptown İncek’te estetik ve fonksiyonelliği bir arada tutmaya...