15 / 05 / 2024

Toya Moda büyüklükleri

Toya Moda büyüklükleri

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde 486 adet daire yer alıyor. Projede lansmana özel olarak fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toya Moda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Jeoloji Mühendisinden ezber bozan İstanbul depremi açıklaması: 5 ile 6.7 büyüklüğü arasında...

Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara Denizi'deki fay haritası ve fayların ürettiği deprem büyüklükleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), gayrimenkul piyasasının alt segmentlerini 3'er aylık dönemlere ayırarak değerlendiriyor. GYODER Gösterge Raporu'na göre, GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu...

İzmir'de 1688'de 7 büyüklüğünde depreme neden olan fay tespit edildi!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 2 yıldır yürüttükleri proje kapsamında 1688 yılında meydana gelen 7,0 büyüklüğündeki depremin kaynaklandığı İzmir fayını ortaya çıkardıklarını belirtti.

Yeni imar yönetmeliğinde parsel büyüklükleri ne kadar?

Parsel genişlikleri ve parsel derinlikleri yeni imar yönetmeliği kapsamında yeniden düzenleniyor. Peki, yeni imar yönetmeliğinde parsel büyüklükleri ne kadar?

Toya Moda Sefaköy ev fiyatları!

Toya Moda Sefaköy ev fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplam 486 adet konuttan meydana gelen proje Yeşilköy’e ve Bakırköy'e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Toya Moda konut fiyatları!

Toya Moda Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri minimum 37 metrekare, maksimum ise 151 metrekare olarak belirlendi. Projede 486 tane konut yer alıyor. İşte Sefaköy Toya Moda konut fiyatları...

Yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Yeter gelirli tarımsal arazi büyüklükleri ile ilgili esaslar, 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Toprak Koruma Kanununda açıklanıyor. Peki, yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Toya Moda Sefaköy fiyatları!

Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Toya Moda Sefaköy fiyatları peşin 189 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen projede 486 adet daire yer alıyor...

Toya Moda Sefaköy ödeme!

Toya Moda Sefaköy ödeme seçeneklerine göre yüzde 50 peşinattan sonra firma bünyesinde 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Banka kredisi ile de ödeme yapılan proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy bölgesinde, Basın Ekspres Yol

Toya Moda Sefaköy!

Toya Grubu projesi olarak yaşama geçirilen Toya Moda Sefaköy projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy bölgesinde, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor. Projede konut satışları devam ediyor..

Toya Moda Sefaköy Basın Ekspres!

Toya Moda Sefaköy Basın Ekspres projesinde yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa ediliyor...

Toya Moda projesinde 388 bin TL'ye 2+1!

Toya Moda projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlayıp 151 metrekareye kadar yükseliyor. Toya Moda projesinde yer alan dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda büyüklükleri Haberi

Toya Moda büyüklükleri

4 blok halinde, Sefaköy'de Nursu Açık Oto Pazarı'nda inşa edilen Toya Moda projesi kapsamında 486 adet daire bulunuyor. 


Toya Yapı tarafından inşa edilen ve 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi beklenen projede, dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor.


Daire büyüklüklerinin 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar lansmana özel olarak 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mimarisinde Bünyamin Derman'ın imzasını taşıyan proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.



Toya Moda dairelerinin alanları;

Stüdyo daireler 37 metrekare,

1 oda 1 salon daireler 59-60-74 metrekare arasında,

2 oda 1 salon daireler 92-113-118 metrekare arasında,

3 oda 1 salon daireler 147-150-151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


LEED sertifikasının altın seviye adayı olan projede, kafe, restoran, mağaza...