06 / 05 / 2024

Toya Moda Konutları iletişim

Toya Moda Konutları iletişim

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde 9 bin lira peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Toya Moda Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Toya Moda ne zaman teslim edilecek?

Dairelerin alanlarının 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Toya Moda ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. Toya Grubu imzası taşıyan projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

Toya Moda Konutları iletişim Haberi

Toya Moda Konutları iletişim

Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda Rezidans 'ta 120 aya varan vade yapılabiliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.


Toya Moda Konutları iletişim için 0 212 424 54 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri yer alıyor.


Toplam 486 adet konuttan meydana gelen Toya Moda Konutları 'nda yer alan dairelerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Sefaköy Toya Moda Evleri Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Yeşilköy’e 5 dakika, Bakırköy’e 5 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Daire fiyatları 215 bin TL'den başlayan Toya Moda Konutları 'nda fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, masa tenisi, yüzme havuzu,...