10 / 05 / 2024

toya vista kaç katlı

toya vista kaç katlı

Avcılar Toya Vista örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor. Avcılar Toya Vista Konutlarında daireler minimum 314 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Toya Vista Avcılar ödeme planı!

Toya Vista Avcılar ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ve 1 yıl taksit erteleme imkanı sunuluyor. Toya Vista Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 314 bin liradan başlıyor...

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Perla Vista AVM yılbaşında açık mı?

Perla Vista AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM yılbaşında açık mı? Perla Vista AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Perla Vista AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda'da banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.

Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Perla Vista AVM bayramda açık mı?

Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM bayramda açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM bayramda kaçta açılacak?

Avcılar Toya Vista’da yüzde 1 KDV avantajı!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Evleri daire fiyatları 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 aidat hediye!

TOYA Yapı'nın Avcılar'ın merkezinde insa ettiği Toya Vista'dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista'da fiyatlar 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm ToyaVista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

toya vista kaç katlı Haberi

toya vista kaç katlı

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Toya Vista projesi İstanbul Avcılar'da konumlandırılıyor. 132 adet daireden oluşan Toya Vista projesi Toya Grubu girişimi ile inşa ediliyor.


2014 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Toya Vista Evlerinde yer alan daireler 99 metrekare ile 162 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Toya Vista Avcılar projesi tek blok halinde yükseliyor. 


Toya Vista fiyat listesi:

2 oda 1 salon daireler 314 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 461 bin TL'den başlıyor.


Avcılar Toya Vista ulaşım:

Avcılar Toya Vista iletişim adresi: Merkez Mah. Burnaz Cad. No: 21 Avcılar/ İSTANBUL


Avcılar Toya Vista örnek daire: