05 / 05 / 2024

toya vista kampanya

toya vista kampanya

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista'da 900 TL taksitle!

Toya Vista projesinde yılın ilk kampanyası başladı. Projede %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toya Vista'da 900 TL taksitle! Ağustos 2014 teslim!

Projeden ev almak isteyenler için yüzde 1 peşinat ile bir yıl taksit erteleme ya da ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Toya Vista'da yaşam Ağustos 2014'te başlıyor.

Toya Vista'dan yeni yıla özel kampanya!

TOYA Yapı, Avcılar'm merkezinde inşa ettiği Toya Vista'da yeni yıl kampanyası düzenliyor. Projeden ev almak isteyenler için yüzde 1 peşinat ile bir yıl taksit erteleme ya da ilk 12 ay 900 TL taksit imkanı sunuluyor...

Toya Vista'da daire sahiplerinin yüzde 70'i kendileri oturacak!

Toya Vista projesinden daire sahibi olanların yüzde 70'i kendileri oturmayı tercih ediyor...

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti!

426 daire ve 36’ya yakın mağazadan oluşan Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti. İşte, Toya Moda kampanya detayları...

Toya Moda projesinde teslimat garantili kampanya!

Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı!

Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da ödemeler 15 ay ertelendi!

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Toya Moda kampanya detayları!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Rezidans'ta daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. İşte Toya Moda kampanya detayları...

Toya Moda Sefaköy kampanya!

Toya Grubu Toya Moda projesinde teslimat garantili yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Toya Moda Sefaköy kampanya detayları...

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

toya vista kampanya Haberi

toya vista kampanya

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Deniz ve göl manzarasına karşı, dörtbin metrekare yeşil alan üzerinde kurulu ve sakinlerinin yaşamaya başladığı Toya Vista’da 112 m² ile 162 m² arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 konforlu daireler bulunuyor.

Toya Vista, alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumlarına yakın konumu ile;  metrobüs durağı ve E-5 karayoluna yakınlığı, Avcılar İDO iskelesine 5 ve Atatürk Havaalanı’na 10 dakikalık mesafesiyle konforlu ve güvenilir bir yaşam sunuyor.

Marmara Denizi ve Küçükçekmece Deniz Gölü’nün nefes kesen manzarasının ayakların altına serildiği 15’inci katta konumlanan sosyal tesislerde fitness center, buhar banyoları ve açık havuz gibi sağlıklı yaşam için tüm...