21 / 05 / 2024

Toya Vista yeni kampanya

Toya Vista yeni kampanya

TOYA Yapı, Avcılar'm merkezinde inşa ettiği Toya Vista'da yeni yıl kampanyası düzenliyor. Projeden ev almak isteyenler için yüzde 1 peşinat ile bir yıl taksit erteleme ya da ilk 12 ay 900 TL taksit imkanı sunuluyor...

Toya Park Topkapı ön talep topluyor! Yeni proje!

Toya Park projesi, Toya Yapı imzasıyla , şehrin yeni karma yaşam projesi olarak, İstanbul’un yeni merkezi lokasyonu Topkapı’da yükselecek.

Vista Göktürk'te peşin ödemelerde indirim fırsatı! Yeni proje!

Vista Göktürk projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projede 1+1'den 5+1'e değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Vista Göktürk projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

TOYA Beykoz Korubaşı projesi geliyor! Yeni Proje!

Toya Yapı Beykoz'da yeni projeye hazırlanıyor. Boğaz manzarasına hakim konumda yer alan TOYA Beykoz Korubaşı projesi lüks konseptte dizayn ediliyor.

Toya Next satışa çıktı!

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni yatırımı Toya Next’i satışa çıkardı. 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek projede, 488 konut ve 7 bin metrekarelik ticari alan yer alıyor.

Propa'dan iki yeni proje geliyor!

Son iki yılı yatırım yaparak geçirdiklerini söyleyen Propa Genel Müdürü Can Özçiçek, 2017 yılında, şu an devam etmekte olan Propa Vista ve Propa Plus projelerini tamamlayacaklarını ve iki yeni projeye daha başlayacaklarını söylüyor.

Propa Vista Kartal'da istediğinizde evinize yeni oda modeli!

Doğrudan E5 bağlantılı Propa Vista Kartal ile Anadolu Yakası "istediğinizde evinize yeni oda" modeliyle ilk kez tanışıyor..

Toya Next'te fiyatlar lansmana özel 298 bin TL'den başlıyor!

Toya Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde akıllı yaşam çözümleri ile teknoloji ve konforu, form ve fonksiyonu birleştiren yeni projesi Toya Next’i, efsanevi Kara Şimşek dizisinin kahramanı geleceğin, teknolojinin ve aklın simgesi olan KITT ile birlikte tanıttı.

Toya Next basın toplantısı 28 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Toya Gayrimenkul, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye ve tasarıma yeni bakış açısı kazandıran çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Downtown lansmanı 9 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün istikrarlı büyüyen kuruluşu TOYA, yepyeni ve yaratıcı bir konsept proje ile heyecan yaratmaya hazırlanıyor. Toya Gayrimenkul’ün Mecidiyeköy’deki yeni projesi, Toya Downtown tanıtım toplantısı 9 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Toya Vista yeni kampanya Haberi

Toya Vista yeni kampanya


TOYA Yapı, Avcılar'm merkezinde inşa ettiği Toya Vista'da yeni yıl kampanyası düzenliyor. Projeden ev almak isteyenler için yüzde 1 peşinat ile bir yıl taksit erteleme ya da ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Toya Vista'da yaşam Ağustos 2014'te başlıyor. 


Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasıyla dikkat çeken projede, 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Fitness center, buhar banyoları ve açık havuz gibi sosyal tesislerin yer aldığı Toya Vista'da yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Toya Vista sakinleri bu projeyle kafeterya, çocuk oyun parkı, aktivite alanlan, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla yaşama alanlarından uzaklaşmadan vakit geçirme imkanına sahip oluyor. 


Star...