18 / 05 / 2024

toyota üretim

toyota üretim

Tofaş ve Ford Türkiye, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dikkatleri çeken bir açıklamada bulundu. Tofaş ve Ford Türkiye'de üretimi durduruyor mu? İşte merak edilen o açıklamalar... 

Oldukça ilgi gördü, üretim kapasitesi arttırıldı! Peki fiyatı ne kadar oldu? İşte Yaris Cross'un özellikleri ve fiyatı

Toyota'nın B segmentinde yer alan SUV modeli Yaris Cross'a talep oldukça yüksek! Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de sevilen modelin üretim kapasitesi artırılıyor. Peki fiyatı ne kadar olacak? İşte Toyota Yaris Cross 2023 model fiyatları...

Parça problemleri nedeniyle o fabrikada üretim duruyor!

Toyota Türkiye'de üretim parça problemleri nedeniyle duracak. Toyota Türkiye'nin 5 binden fazla kişiyi istihdam eden Sakarya'daki fabrikasında üretime ara verilecek.

Toyota'ya bir haller oldu

Dev Japon firması Toyota zor günler yaşıyor. Bütçe ve üretim rakamlarını bir türlü tutturamayan dünya devi SOS veriyor. Çünkü Toyota son 4 aydır bırakın üretim hedefini geçmeyi gerisinde kalıyor.

Otomotiv devi, 7 tesisinde üretim bandının durduracak

Japon otomotiv devi Toyota Motor, Çin'in Şanghay eyaletinde salgın tedbirlerinin yol açtığı Çin çıkışlı parçalara yönelik tedarik aksaklıkları nedeniyle 11 üretim bandında üretimi durduracağını açıkladı.

Toyota FCV Plus evin elektriğini de üretecek!

Çevreciliği ile öne çıkan Toyota FCV Plus, kendi hidrojen tankının yanında, dışarıda bulunan bir hidrojen kaynağından da elektrik üretebiliyor. Bu sayede FCV Plus; evde veya dışarıda kullanılmak üzere stabil bir elektrik üretim kaynağına dönüşebiliyor.

Japonlar Çankırı'ya üretim tesisi açacak!

Japon Sumitomo Rubber İndustries Firması, Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik A.Ş ile 500 milyon dolar değerinde bir yatırımla Çankırı'ya üretim tesisi kuracak...

İslambey İlköğretim Okulu yıkım karmaşasında!

Eyüp’te bulunan İslambey İlköğretim Okulu yeni eğitim öğretim yılına yıkım karmaşasıyla girdi

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu hizmete açıldı!

Başakşehir’de yapılan 29 derslikli, 6 laboratuarı ve kapalı spor salonu bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Başkan Kadir Topbaş ve Vali Hüseyin Avni Mutlu tarafından hizmete açıldı

İnşaat sektöründe üretim arttı, ciro düştü!

İnşaat sektöründe bu yılın ikinci çeyreğinde üretim artarken, cirolarda azalma görüldü.

İnşaat sektöründe ciro azaldı üretim arttı!

İnşaat sektöründe ciro 2012 yılının 2. çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1.2 oranında azalışla 132.2 düzeyinde gerçekleşti. İnşaat sektöründe üretim ise bu dönemde yüzde 0.7 artışla 140.1 oldu.

Eğitim öğretim tesisleri kiralama karşılığı yaptırılacak!

Eğitim öğretim tesisleri, belirlenecek temel standartlar çerçevesinde, kendisine veya Hazineye ait taşınmazlar üzerinde ihale ile belirlenecek gerçek veya özel hukuk tüzel kişilerine 49 yılı geçmemek şartıyla kiralama karşılığı yaptırılacak

Yüksekova Gazi İlköğretim Okulu'nda yangın çıktı!

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'nda yangın çıktı. Yangın 3 saatte kontrol altına alınabildi

İnşaat sektörü de yumuşak inişe geçti! Üretim yüzde 2.8!

Türkiye Müteahhitler Birliğinin "Roubini'nin 'Kusursuz Fırtına'sına Doğru Dünya - Türkiye - İnşaat Sektörü" başlıklı İnşaat Sektörü Analizine göre, yılın ilk çeyreğinde inşaat sektöründeki üretim artışı önemli ölçüde hız keserek yüzde 2,8 oldu.

toyota üretim Haberi

toyota üretim

Otomotiv sektörünün iki büyük firması Tofaş ve Ford Otosan,  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dikkatleri çeken bir açıklamada bulundu. Tofaş ve Ford'un Türkiye fişini çektiği ileri sürüldü. 

TOFAŞ VE FORS TÜRKİYE FİŞİNİ ÇEKTİ

Otomotiv sektörünün iki büyük firması Tofaş ile Ford, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Türkiye'deki üretimlerine ara vereceklerini belirtti. İki büyük markadan yapılan açıklamada nedenin çip krizi olmadığına dikkat çekildi. 

Peki Tofaş ile Ford Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi açıklamayı yaptı? Tofaş ile Ford konuyla ilgili açıklamada hangi ifadelere yer verdi?

Teknolojioku'dan Bahar Vatansever'in haberine göre; Tofaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Bursa fabrikasında 8-21 Ağustos tarihleri arasında planlı izin kullanımı ile planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verdiğini duyurdu. 

Tofaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz Bursa...