25 / 07 / 2024

Tozmaz İnşaat samsun

Tozmaz İnşaat samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyet gösteren Ali, Ruçhan ve Erdoğan Tozmaz kardeşlerin faaliyetlerini sürdürdüğü Tozmaz İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi, Sarıçalı mahallesinde yeni yerini Mehter Marşı ile hizmete açtı.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi 1 Temmuz'da!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 1 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

Avrasya GYO Samsun'dan gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tozmaz İnşaat'a ait Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satın aldı...

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

Tozmaz İnşaat samsun Haberi

Tozmaz İnşaat samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde uzun süredir faaliyet gösteren Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Sarıçalı Mahallesi, Musapaşa Sokak No.38/A'da yeni işyerini Mehter Takımı'nın muhteşem gösterisi ile hizmete açtı. 


Açılışa Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, kardeşleri Ali ve Ruçhan Tozmaz, Eski Milletvekili Cemal Alişan, Çarşamba Emniyet Müdürü Cemal Alişan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ilkay Aydın, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 


KALİTE ÖN PLANDA 


Açılışta konuşan Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, yeni teknoloji ile inşaat sektörüne yön verdiklerini belirterek " İnşaat sektöründe yaptığımız bütün işleri, büyük bir titizlikle, planlama ve büyük bir özveri ile gerçekleştiriyoruz.Bu sağlanan başarı ekip işidir. Mimarlık ve mühendislik alanında başarılı bir ekibe sahip olduğumuz...