17 / 05 / 2024

Samsun Tozmaz İnşaat açıldı!

Samsun Tozmaz İnşaat açıldı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyet gösteren Ali, Ruçhan ve Erdoğan Tozmaz kardeşlerin faaliyetlerini sürdürdüğü Tozmaz İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi, Sarıçalı mahallesinde yeni yerini Mehter Marşı ile hizmete açtı.



Samsun'un Çarşamba ilçesinde uzun süredir faaliyet gösteren Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Sarıçalı Mahallesi, Musapaşa Sokak No.38/A'da yeni işyerini Mehter Takımı'nın muhteşem gösterisi ile hizmete açtı. 


Açılışa Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, kardeşleri Ali ve Ruçhan Tozmaz, Eski Milletvekili Cemal Alişan, Çarşamba Emniyet Müdürü Cemal Alişan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ilkay Aydın, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 


KALİTE ÖN PLANDA 


Açılışta konuşan Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, yeni teknoloji ile inşaat sektörüne yön verdiklerini belirterek " İnşaat sektöründe yaptığımız bütün işleri, büyük bir titizlikle, planlama ve büyük bir özveri ile gerçekleştiriyoruz.Bu sağlanan başarı ekip işidir. Mimarlık ve mühendislik alanında başarılı bir ekibe sahip olduğumuz için kendimizi bir adım ön planda görüyor, tecrübelerimizi her fırsattta yaptığımız işlere yansıtıyoruz "dedi. 




Barış AYTEKİN/Hedef Halk


Geri Dön