25 / 07 / 2024

Tozmaz İnşaat hedef

Tozmaz İnşaat hedef

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyet gösteren Ali, Ruçhan ve Erdoğan Tozmaz kardeşlerin faaliyetlerini sürdürdüğü Tozmaz İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi, Sarıçalı mahallesinde yeni yerini Mehter Marşı ile hizmete açtı.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Alsamman ve Mehmet Yunus Yağış ortaklığında kuruldu.

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Samsun'dan gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tozmaz İnşaat'a ait Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satın aldı...

Çanakkale Hedef İnşaat'tan mühür açıklaması!

Çanakkale'de birçok projeye imza atan Hedef İnşaat sahibi Mahmut Yılmaz'ın Gelibolu'da erozyonu önlemek için yaptığı taş duvar ve tuğla merdiven mühürlendi. Mahmut Yılmaz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Tozmaz İnşaat açıldı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyet gösteren Ali, Ruçhan ve Erdoğan Tozmaz kardeşlerin faaliyetlerini sürdürdüğü Tozmaz İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi, Sarıçalı mahallesinde yeni yerini Mehter Marşı ile hizmete açtı.

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Tozmaz İnşaat hedef Haberi

Tozmaz İnşaat hedef

Samsun'un Çarşamba ilçesinde uzun süredir faaliyet gösteren Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Sarıçalı Mahallesi, Musapaşa Sokak No.38/A'da yeni işyerini Mehter Takımı'nın muhteşem gösterisi ile hizmete açtı. 


Açılışa Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, kardeşleri Ali ve Ruçhan Tozmaz, Eski Milletvekili Cemal Alişan, Çarşamba Emniyet Müdürü Cemal Alişan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ilkay Aydın, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 


KALİTE ÖN PLANDA 


Açılışta konuşan Tozmaz İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, yeni teknoloji ile inşaat sektörüne yön verdiklerini belirterek " İnşaat sektöründe yaptığımız bütün işleri, büyük bir titizlikle, planlama ve büyük bir özveri ile gerçekleştiriyoruz.Bu sağlanan başarı ekip işidir. Mimarlık ve mühendislik alanında başarılı bir ekibe sahip olduğumuz...