16 / 05 / 2024

TP-LINK yönlendiricisi

TP-LINK yönlendiricisi

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor.

Genyap Link: Genyap Oxygen Plus'ın adı değişti!

Genyap imzasıyla İstanbul'da yükselen Genyap Oxygen Plus projesinin adı Genyap Link olarak değişti. Projedeki konutlar 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

Link Bilgisayar Arnavutköy'deki tarlasını satıyor mu?

Link Bilgisayar'ın İstanbul Arnavutköy Dursunköy Mahallesi'nde bulunan 6 bin 543,68 metrekare büyüklüğe sahip "tarla" vasfındaki taşınmazının değeri 2 milyon 225 bin TL olarak belirlendi. 

TP'nin özelleştirilmesine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, TP Petrol Dağıtım A.Ş.'nin yüzde 100 oranındaki hissesinin blok olarak satış yöntemi ile özelleştirilmesine izin verdiğini açıkladı.

TP'nin özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi Zülfikar Holding verdi!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi başladı. İhalede en yüksek teklifi, 320 milyon TL olarak açıklandı.

TP Petrol'ün özelleştirmesine 4 teklif geldi!

TP Petrol Dağıtım AŞ'nin sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesine 4 firma ve ortak girişim grubu teklif verdi.

TP-LINK akıllı ev konseptinde yeni ürün geliştirdi!

Kablosuz ağ pazarının önde gelen oyuncularından TP-LINK, 'akıllı ev' konsepti dahilinde tamamlayıcı ürünlerden birisi olan akıllı prizlerinin Türkiye satışına başlıyor.

Türkiye Petrolleri bu yıl 86 yeni bayi açacak!

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ (TP) Genel Müdürü Mutlu Gül, LPG sektöründe faaliyet lisansı aldıklarını belirtti. "364 olan mevcut bayi sayımızı, bu yıl sonuna kadar 86 yeni bayiyle 450'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Mamak Ortaköy imar planı değişikliği askıda!

Ankara Mamak ilçesi, Ortaköy Mahallesi, tp.879 ve 902 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri bugün askıya çıkarıldı...

Link Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Ömür Gürkan Elmalı atandı!

Ömür Gürkan Elmalı, LINK'in Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Elmalı, daha sonra aynı üniversitede Makine Mühendisliği Yüksek Lisansı ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisanslarını tamamladı.

Akıllı Evler için yeni TP-LINK programı!

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor.

Binali Yıldırım UITP Kongresi'nde ödül aldı!

Binali Yıldırım Ulaştırma Oscar'ı olarak bilinen Toplu Taşıma için Politik Vizyon ve Yüksek Düzeyli Destek Ödülü'nü aldı

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

TP-LINK yönlendiricisi Haberi

TP-LINK yönlendiricisi

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor. Bu ürünler kolayca kurularak güvenli şekilde internet dağıtımı yapabiliyor. Çok sayıda cihazın internete bağlandığı evler ve ofisler için...