16 / 05 / 2024

Trabzon alışveriş haritası

Trabzon alışveriş haritası

Kliksa, Trabzon 'un online alışveriş haritasını açıkladı. Trabzo n'lular bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor.

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Alışveriş mağduriyetlerinin çözümü artık e-Devlet’te! Sakız bile alsanız başvurun! İşte adım adım yol haritası

Online alışverişin elimiz ayağımız olduğu bugünlerde ayıplı mal ya da yanlış ürün için tüketiciler e – Devlet üzerinden 10 dakikalık bir işlem ile şikayette bulunabiliyor. Sakın, “Kim uğraşacak?” demeyin! İşte detaylar…

Türkiye'nin alışveriş haritası!

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülkede hediye alışverişi tercihleri araştırıldı. Bu araştırmaya göre, Türkiye'de her 6 kişiden 1'i sevdikleri için hediye almaya 3 ay önceden başlıyor, 10 kişiden 4'ü ise alışverişi son ana bırakanlardan.

Trabzonlular online alışverişte en çok beyaz eşya alıyor!

Kliksa, Trabzon 'un online alışveriş haritasını açıkladı. Trabzo n'lular bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor.

Kliksa, online alışveriş haritasını açıkladı!

Kliksa, online alışveriş haritasını açıkladı. Ramazan ayında gece 12:00’den sabah 05:00’e kadar yapılan alışverişler yüzde 60 arttı.Kadınlarda Denizli ve Muğla, erkeklerde Kocaeli ve Antalya öne çıkan iller oldu.

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

LPG, alışveriş arası güzelleşme mağazaları yarattı

Alışveriş arası güzelleşme mağazaları yarattı, en çok girişimci erkeklerden çıktı

Nuri Akın: Herkes hesaplı alışverişin peşinde

212 Power Outlet'in sahibi Nuri Akın, krizde hesaplı alışverişin öne çıktığını söyledi

Talimhane'nin alışveriş ve kültürün merkezi olması isteniyor

Talimhane bölgesinin alışveriş ve kültürün de merkezi olması için ünlü markalarla görüşme yapılıyor

Bu AVM'de 'koç'la alışverişe çıkılacak

Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanan Ataköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kiralamaları çok kısa sürede tamamladı

Trabzon alışveriş haritası Haberi

Trabzon alışveriş haritası


Kliksa, Trabzon'un online alışveriş haritasını açıkladı.  Kliksa.com verilerine göre, Trabzon'lular bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor. Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet ve taşınabilir bilgisayar en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 


Trabzon'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Akçaabat, Vakfıkebir, Araklı, Sürmene, Of, Beşikdüzü, Yomra ve Çaykara ilçelerinde gerçekleşiyor. 


Kliksa.com verilerine göre Trabzonlu kadınlar; en çok akıllı telefon, tablet, televizyon, elektrikli süpürge ve bebek bezi satın alırken, yüzde 25'i alışverişini tek çekimle, yüzde 75'i ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. 


Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet ve taşınabilir bilgisayarları tercih ediyor. Trabzonlu erkeklerin yüzde 27'si alışverişini tek çekimle, yüzde 73'ü ise taksitlendirerek...