04 / 05 / 2024

Trabzon Araklı kiralık daire

Trabzon Araklı kiralık daire

TRABZON'UN Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Cebi, Araklı'daki binaların 50-60 vatlık binalar olduğunu, depreme dayanıklı binaların yapılmasının zorunluluk olduğunu belirterek daha iyi bir Araklı için kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Kiralık ev fiyatları Mayıs'ta yüzde 101 yükseldi: Ortalama kiralık konut metrekare fiyatı 113,2 TL oldu!

BETAM'ın araştırmasına göre, ülke genelinde ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatındaki senelik yükseliş oranı Mayıs 2023'te yüzde 101 oldu. En fazla yükseliş görülen il ise yüzde 288 ile Trabzon oldu. İşte o rakamlar...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Trabzon Araklı'daki kaçak bina yıkıldı!

Trabzon'un Araklı sahilinde kıyı kanununa aykırı olarak inşa edilen betonarme bina şikayet edilince Bakanlık yıkım kararı verdi.

60 milyon liralık Trabzon Araklı Sanayi Sitesi açıldı!

Trabzon Araklı'da TOKİ'nin hayata geçirdiği 216 iş yerinin bulunduğu Araklı Sanayi Sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da telekonferansla bağlandığı törenle hizmete açıldı...

Trabzon Araklı'nın imar sorunları çözülüyor!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bölge halkının imar sorunlarını çözmek için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, imarla ilgili sıkıntılarının çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını ve mağduriyetlerin giderileceği ifade edildi.

Ergün Turan'dan Trabzon Araklı talimatı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Araklı'da TOKİ projelerini inceledi. Turan, Küçük Sanayi Sitesi'nin eksiksiz yapılması için yetkililere talimat verdi.

Trabzon Araklı Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başlıyor!

Trabzon Araklı İlçesi Belediye Başkanlığı Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Başkanlığını Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 'nin yaptığı toplantıda Araklı Küçük Sanayi Sitesi projesinin son durumu görüşüldü.

Trabzon Araklı Sanayi Sitesi'nin ihalesi 19 Nisan'da!

Trabzon Araklı'nın yıllardan beri beklenen projesi olan Sanayi Sitesinde beklenen gelişme gerçekleşti. Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 19 Nisan Salı günü Araklı Küçük Sanayi Sitesinin ihalesinin yapılacağını da açıkladı.

TOKİ Trabzon Araklı ve Dernekpazarı'nda toplam 146 konut yaptırıyor!

TOKİ Trabzon Araklı ilçesinde 118 adet konut, Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi 28 adet afet konutları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptıracak.

Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu!

24 - 26 Eylül tarihlerinde Arnavutluk'un İşkodra kentinde düzenlenen Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu. Arnavutluk'ta Trabzon ve Büyükşehir Beleidyesi çok yönlü olarak tanıtıldı.

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Trabzon Araklı kiralık daire Haberi

Trabzon Araklı kiralık daire

TRABZON'UN Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Cebi, Araklı'daki binaların 50-60 vatlık binalar olduğunu, depreme dayanıklı binaların yapılmasının  zorunluluk olduğunu belirterek gelecek nesillere daha iyi bir Araklı bırakmak için kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 



Cebi, "Kentsel dönüşümün biz çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Neticede binalarımız 50-60 yıllık binalar ve depreme sıfır dayanıklı binalar olduğunu biliyoruz.


Onların bu şekilde çocuk parklarıyla. imarıyla, araç parklarıvla. yaşam alanlarıyla, yeni caddeleriyle gelecek nesillere daha iyi bir Araklı bırakmak için kentsel donusum cok iyi bir projedir. Araklı da kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğuna inanan bir belediyeyiz.


Araklı'yı güzelleştirmek için bir yerden çalışmaya başlamamız lazım. Çalışmamız neticesinde bizler bunu büvükşehire devrettik. sağolsun buyuksehir de bu çalışmayı başlattı zaten. Araklı'nın kentsel dönüşümünü tamamıyla Trabzon Buyuksehir Belediyesi takip ediyor. Kentsel dönüşüme Yolgören...