22 / 07 / 2024

Trabzon Arsin balık barınakları

Trabzon Arsin balık barınakları

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Fiyatları dibi gören hamsi kapış kapış satılıyor! İstanbul ve Ankara Balık Hali 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Balık sezonun başlamasıyla birlikte balık fiyatlarındaki düşüş vatandaşları sevindiriyor. Trabzon'da tezgahları süsleyen hamsinin kilogramı 30-35 TL'den satışa sunuluyor. Peki İstanbul ve Ankara Balık Hali'nde hamsi ne kadar? İşte detaylar...

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Arsin İlçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanıns atış bedeli 15 milyon 58 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir'den 18.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Arsin İlçesi'ne bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Trabzon Büyükşehir'den 21.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Arsin'e bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 24 Ekim'de yapılacak..

Trabzon Büyükşehir'den 20 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Arsin Güzelyalı'daki arsa satışa sunuluyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyonluk asfalt çalışması!

Trabzon il genelinde yaptığı asfaltlama çalışmalarıyla, Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında asfaltlama sezonu açılmamasına rağmen havaların sıcak olmasını fırsat bilerek bu alanda çalışmalarına hız verdi.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların yer alacağı yeni meydan için yapım ihalesi gerçekleştirdi.

Trabzon Arsin balık barınakları Haberi

Trabzon Arsin balık barınakları

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatlar iptal edildi. 

61 Saat'te yer alan habere göre; iptal edilen ruhsatın ardından yapımı süren barınakların yıkımı gerçekleşti. Trabzon emniyetinden ilçeye yıkım için gelen yüze yakın çevik kuvvet polisine hiç direnmeyen balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Önce ruhsatların iptal olduğu, ardından Trabzon Valiliği'nin kararı ile yıkım işleminin yapılmasından sonra balıkçı esnafının mahkemeye başvuracağı ortaya...