04 / 07 / 2024

trabzon belediyesi otel ihalesi

trabzon belediyesi otel ihalesi

Trabzon Belediyesi'ne ait katlı otopark arsası ile otel, otel müştemilatı ve spor tesis alanı kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılıyor...

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

Göreme Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye 12 yıllığına kiralık otel!

Göreme Belediyesi, 1 turistik otel ve 7 adet apartı 12 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 15 Kasım'da yapılacak...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Gülcemal açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçirilen Gülcemal projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

trabzon belediyesi otel ihalesi Haberi

trabzon belediyesi otel ihalesi

Mülkiyeti Trabzon Belediyesi'ne ait 982,51 metrekare katlı otopark arsası ile 1 milyon 471 bin 629 metrekare otel, otel müştemilatı ve spor tesis alanı 25 Aralık 2012 tarihinden saat 15:00 ile 15.30 arasında kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.


K.Kaya Mahallesi ve Boztepe Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar 4 milyon TL ile 14 milyon 800 TL'den satışa sunuluyor.


İhale Trabzon Belediyesi Encüman Salonu'nda...