25 / 07 / 2024

trabzon belediyesi otopark arsası ihalesi

trabzon belediyesi otopark arsası ihalesi

Trabzon Belediyesi'ne ait katlı otopark arsası ile otel, otel müştemilatı ve spor tesis alanı kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılıyor...

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Trabzon Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki katlı otoparkın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik ilçesine yeni bir otopark kazandırıyor.

trabzon belediyesi otopark arsası ihalesi Haberi

trabzon belediyesi otopark arsası ihalesi

Mülkiyeti Trabzon Belediyesi'ne ait 982,51 metrekare katlı otopark arsası ile 1 milyon 471 bin 629 metrekare otel, otel müştemilatı ve spor tesis alanı 25 Aralık 2012 tarihinden saat 15:00 ile 15.30 arasında kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.


K.Kaya Mahallesi ve Boztepe Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar 4 milyon TL ile 14 milyon 800 TL'den satışa sunuluyor.


İhale Trabzon Belediyesi Encüman Salonu'nda...