08 / 05 / 2024

trabzon belediyesi tanıtım

trabzon belediyesi tanıtım

24 - 26 Eylül tarihlerinde Arnavutluk'un İşkodra kentinde düzenlenen Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu. Arnavutluk'ta Trabzon ve Büyükşehir Beleidyesi çok yönlü olarak tanıtıldı.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Ankara Kızılcahamam'a Jeopark Tanıtım Müzesi yapılacak!

Kızılcahamam Belediyesi'nin yapımına başlanacak olan Jeopark Tanıtım Müzesi için zemin etüdü yapıldı. Güney, Kızılcahamam’ın geleceğine atacak olan projelerden bir tanesi için daha çalışmaları başlatmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

Çankırı Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

AVRUPA Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin tanıtımı yapıldı

Çeşme'de 9 durak 9 deneyim tanıtım kampanyası başladı!

Çeşme Belediyesi, '9 durak, 9 deneyim' başlıklı yepyeni bir tanıtım kampanyası başlattı. Kampanya ile Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanınmamış gizli güzelliklerinin anlatılarak konuk sayısının artırılması ve çeşitlendirilmesi hedefleniyor.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

trabzon belediyesi tanıtım Haberi

trabzon belediyesi tanıtım


24-26 Eylül tarihlerinde Arnavutluk'un İşkodra kentinde düzenlenen Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Trabzon stadında yöresel el işleri, yöresel tatlar, kültürel ve sanatsal öneme haiz hediyelik eşyalar, Belediye faaliyetlerini ve Trabzon’u tanıtıcı kitap, dergi, CD, broşür gibi materyaller, standı ziyaret eden misafirlere hediye edilerek Trabzon ve Büyükşehir Beleidyesi çok yönlü olarak tanıtıldı.



İşkodra Yunus Emre Türk Kültür Merkezi tarafından organize edilen etkinliklere Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Bursa ve Sakarya Büyükşehir belediyeleri ve Bayrampaşa Belediyesi iştirak etti. Etkinlikler kapsamında Arnavutluk'a giden heyetler, İşkodra ve Tiran'da Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren TİKA ve Yunus Emre Enstitüsü yetkilileriyle toplantılar yaparak, Türk Kültürünün Arnavutluk'ta ve Balkanlar’da daha fazla geliştirilmesi için önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan faaliyetleri masaya...